Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Јевтовић четврто појачање!

Милан Јевтовић

Милан Јевтовић, крилни нападач, четврто је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

Оно што се дуго најављивало и очекивало пуних шест месеци, добило је и своју потврду данас. Након Јованчића, Мелега и Стојиљковића, Милан Јевтовић је потписао уговор са Црвеном звездом. Стојиљковић и Јевтовић ће бити заједно промовисани данас.

Јевтовић стиже из Анталије, а зимус је са Розенборгом освојио титулу шампиона Норвешке и Местерфинален (прво издање Суперкупа Норвешке).

Рођен је 13.јуна 1993.године у Прањанима код Горњег Милановца, и поникао је у чачанском Борцу. Био је члан екипе Борца која је остварила историјску победу на Маракани и постигао гол у тријумфу од 5:1 у 1/8 финала Купа Србије.

Из Борца је прешао у ЛАСК из Линца, али је одмах прослеђен на позајмицу у Бодо Глимт. Након шест месеци је за 2.6 милиона евра прешао у турску Анталију, да би на почетку 2017.године отишао у Розенборг на позајмицу.

За Розенборг је одиграо 41 утакмицу, постигао 13 голова, и учествовао је у групној фази Лиге Европе. За Анталију је одиграо 20 утакмица и постигао један гол.

У Црвеној звезди се придружио куму, Бранку Јовичићу.

Добро дошао, Милане.

Повезане вести

1 comment

LA[K]I јун 22, 2018 at 17:46

Dobro dosao! Dugo smo ga cekali, nisu hteli Turci da popuste. Sad je konacno nas, nadam se da ce opravdati epitet velikog pojacanja!

Reply

Leave a Comment