Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Пионири освојили турнир Реба Ћорковић

Пионирска селекција КК Црвена звезда мтс освојила новогодишњи турнир који је организован у част некадашњег великог тренера Борислава „Ребе“ Ћорковића

Пионирска селекција КК Црвена звезда мтс освојила је новогодишњи турнир у Београду, који је организован у знак сећања на нашег прослављеног тренера Борислава Ребу Ћорковића.

Црвено-бели су освојили прво место у конкуренцији вршњака из КК Бањица Мега, КК Визура и КК Рас.

За најбољег играча финалне утакмице изабран је Филип Бранковић из КК Црвена Звезда МТС коме је награду уручио Бошко Аџић. За најбољег тренера турнира изабран је Павловић Иван, тренер КК Црвена Звезда МТС, док је пехар екипи црвено-белих уручила Љиља Ћорковић, супруга легендарног тренера Борислава Ребе Ћорковића. Свииграчи пионирске селекције добили и златне медаље из руку Ане Ћорковић, ћерке тренера који је оставио неизбрисив траг у нашој кошарци.

Испред кошаркашког савеза Београда, председник Бошко Аџић уручио је специјалну награду за животно дело-изузетан допринос кошарци у Београду и Србији дугогодишњем председнику КСБ Дејану Димитријевићу који изненада преминуо 21. јула ове године.

Награду је, у име породице, примио његов млађи син Петар Димитријевић.

Млади кошаркаши Црвене звезде мтс победили су у финалу КК Бањица Мега 70:62, трече место освојила је екипа КК Визура која је била боља од КК Рас.

Сви мечеви овог турнира играни су у дворани „Визура спорт”.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment