Moja Crvena Zvezda
Архива

АБА лига: Хелиос – Ц. звезда 88:79 – крај

Хелиос : Црвена звезда

У оквиру 7. кола регионалне АБА лиге кошаркаши Црвене звезде гостују у Домжалама екипи Хелиоса. Наши кошаркаши знатно су ослабљени у овом сусрету и питање је шта се може очекивати од предстојећег сусрета и поред чињенице да Хелиос још увек не зна за победу у овосезонском шампионату.

Хелиос : Црвена звезда  88:79 (27:23, 16:18, 19:17, 26:21)

Након солидног почетка меча, кошаркаши Црвене звезде су дозволили словеначкој екипи да половином прве четвртине преокрене резултат и дође до предности коју су одржавали до самог краја првог дела игре. Поново се јавља проблем великог броја поена примљених у овом делу игре, а потврђује се да све екипе у АБА лиги против Звезде имају добар проценат шута.

Доста лоша игра нашеих кошаркаша у другом периоду игре, али и поред тога морамо бити задовољни резултатом. Домаћа екипа евидентно је нема квалитет да и против овако слабе Звезде оствари опипљивију предност, али уколико се нешто не промени у игри наших кошаркаша тешко ће црвено-бели донети бодове из Домжала. Екипа тренера Змага Сагадина има неколицину искусних играча који би у неизвесној завршници могли да донесу превагу. Ипак, надамо се да се тако нешто неће догодити.

Ни трећа деоница меча није донела ништа ново. Екипа Хелиоса константно има предност која износи од једног до шест поена. Момци у црвено-белим дресовима никако не успевају да повежу барем две добре одбране са два ефикасна напада чиме би дошли до резултатског егала. Евидентно је да ће се меч решавати на једну лопту, али морамо бити искрени и рећи да је игра наших кошаркаша катастрофална.

Последња деоница сусрета у Домжалама донела је још лошију игру нашег тима. Претрпљен је и пети пораз у седам мечева и то од екипе која до сада није осетила сласт победе.

Сумирајући меч, може се рећи да је све виђено у Домжалама равно катастрофи и срамоти. И поред изостанка Морисона, Петра Поповића, Илића, Радетића,… оваква безидејна игра, игра без икаквих емоција и амбиција је недопустива за момке који на дресу носе грб Црвене звезде. Сви они би морали да се замисле шта даље…

У наредном колу у београдски „Пионир“ стиже крагујевачки Раднички.

 

 

 

 

 

Повезане вести

121 comments

Kole Djordjevic нов 14, 2011 at 13:09

Za pare koje je dao sinu,30.000,00 evra mesecno,mogao je da dovede dva dobra stranca i da sve bude drugacije,bolje.

Reply
mrcko нов 14, 2011 at 10:50 Reply
dejanRS нов 14, 2011 at 10:35

Ko je sinoć gledao košarku mogao je da vidi našu mladu ekipu sa Popovićem i sada se neko usuđuje da ih pljuje .
Momci su igrali dosta dobro čitavu tekmu su bili +, – 6,živi primer je sinoć da nismo imali iskustvo kada se lomio rezultat,isto tako kada smo izgubili u pioniru pola koša razlike,a za to smo mi krivi,jer nismo bili tamo ,kako sinoć nije bilo pola našeg tima u domžalama rezultat je trenutni i gotovo .
Neko kaže nadao sam se više od Karija,ja mislim da on isistira da radi sa mladim momcima vidi se da čovek uporan i ima svoje principe , a obrušavanjem na jednog takvog trenera koji je jedan od najboljih trenera na SVETU ravno je samoubistvu.Tako da ja mislim da vreme radi za nas i naš klub,a druga je priča što smo nestrpljivi i hoćemo odmah pobede,titule i u napadu anrelina i besa napišemo sve i svašta .
Mene više od poraza boli što nam je politika ušla u sport i pionir nam je polu prazan,a tu moramo naći način da mi „pobedimo“.

Reply
miki нов 14, 2011 at 01:59

Realno za nesto vise od sredine tabele fale nam jos 2 igraca poput morisona, naravno u zavisnosti mesta na kojem igraju, a po meni smo tanki na poziciji krilni centar i fali nam jos jedan dobar suter jer Morison ne moze sam da resava utakmice.

Reply
Dark нов 14, 2011 at 10:02

Upravo tako. Previse se oslanjamo na Morisona. On zaista moze jako puno ali je potrebno rasteretiti ga jer su protivnicke ekipe uglavnom fokusirane na njega.

Reply
Марко Дарковић нов 14, 2011 at 01:55

Претерујете у негативним коментарима, ја разумем емоције али заиста ово је превише! Сагледајте ситуацију реално. Илић, П. Поповић, Радивојевић и Морисон су наша 4 најбоља играча а нису играла вечерас, није играо ни Радетић који је био стартна четворка, уз то Б. Поповић је тек почео да игра и треба му време да се уклопи и уђе у форму, док су Николић, Лазић и Лешић до скоро били повређени.
Схватите да су момци из ФМП-а који су нас појачали освојили Евролигу у млађим категоријама и били прваци Европе у дресу Србије. Ова екипа има велики потенцијал али као и претходних година проблем су повреде играча. Прошле сезоне ФМП је играо финале Купа и једина су екипа која је добила фрањевце, и сви су они дошли у Звезду уз Морисона, Б. и П. Поповића. Највеће појачање Звезде је Пешић и само да ствари дођу на своје место ја тврдим да ова екипа Звезде може много. Само ако сви буду здрави и ако подршка навијача не изостане!

Reply
Luka нов 14, 2011 at 03:06

Upravo o tome pricam. Bravo za komentar!

Reply
Драган нов 14, 2011 at 08:17

Браво, браво, свака на месту. Као да нико не схвата да смо десетковани и да играмо са свега пар здравих играча, који су веома млади.

Reply
Dark нов 14, 2011 at 10:00

A ja se samo pitam ko od ovih pljuvaca uopste i dolazi u Pionir?

Reply
Djolle нов 14, 2011 at 12:44

Evo ja. Imam sezonsku. Savršeno sam svestan da nam je domet sredina tabele, ali ovakvom igrom nećemo ni toliko. I ono što je ključ tog nezadovoljstva je da se igra već sedmo kolo a problemi u igri isti, uopšte ne vidim rad na treninzima. Ne bi bio problem ovaj skor da se igra postepeno popravlja ali to nije slučaj a vreme prolazi.

Reply
Dark нов 14, 2011 at 13:01

Ako dolazis, onda si mogao da primetis da u pioniru igramo odlican basket, a cim izadjemo iz Beograda krecu problemi. Mislim da kvalitet ekipe nije sporan vec da postoji psiholoski problem. A i kao sto sam vec pominjao, previse se oslanjamo na Morisona te nam je potreban jos jedan dobar suter kako bi ga rasteretili i naravno dobar centar. Kada bi doveli ova dva pojacanja, siguran sam da bi isli na final 4.

Reply
Djolle нов 14, 2011 at 13:19

Mogao bih se složiti donekle.
Napad funkcioniše vrlo dobro, često i odlično ali odbrana škripi, čak i u Pioniru. Ne mogu da zamerim tesne poraze od preskupe Cedevite i evroligaša Olimpije ali mi je činjenica da nas prosečne ekipe razvaljuju na gostovanjima totalno neprrihvatljiva.

Dark нов 14, 2011 at 13:24

Za gostovanja sam vec rekao, a sto se Cedevite tice, video si i sam da smo na kraju nesrecno izgubili, a kad je u pitanju Olimpija, onakav suterski dan se desava jednom u 5 godina. Da su sutnuli trojku iz Ljubljane, ona bi usla.
I da zakljucim, pored ova dva pojacanja, ekipi je potrebna nasa velika podrska koju koliko vidim, nazalost nemaju. Sto se mene tice, ja cu i dalje ici na svaku tekmu u pioniru i jedva cekam da ovi likovi koji ovde krajnje neargumentovano kritikuju, pocnu da velicaju ovu ekipu.
P.S. Djolle, ovo se ne odnosi na tebe.

Blok u srcu нов 14, 2011 at 00:47

Realno govoreći, ovaj tim KK Crvena zvezda Beograd, čak i da je u komplenom sastavu, teško da bi mogao da bude kandidat za plasman među 4 prvoplasirane ekipe u jadranskoj ABA Ligi. A u ovakvom sastavu, bez bukvalno trojice igrača koja koji su trebli, ne samo da budu u oprvoj petorci, već da nose našu igru – mi nemamo nikakve šanse za iole dobar rezultat ove sezone! To je naša surova realnost. Primera radi, Vuk Radivojević je planiran za startnog plejmejkera, Adam Morison za startnog beka – šutera, a Mile Ilić za prvog centra. To su tri bukvalno nosioca naše igre ili bi to trebali da budu. Ako tome dodamo i povrede još nekih manje ili više značajnih košarkaša za našu igru, onda je jasno zbog čega upravo mi postajemo prva ekipa koji je izuzetno salbi tim Heliosa iz Domžala pobedio u čitavoj sezoni.
Da se razumemo, ja verujem da bi naša Zvezda, da je u kompletnom sasatvu, uspela da pobedi u Domžalama, ali sasvim je sigurno da ni tada ne bismo imali tim za vrh tabele. Jer, od najavljivanih „bombi“ u prelaznom roku nije se deslio ama baš ništa značajno, tako da smo otali sa vrlo skromnom kombinacijom igrača koji su prošle sezone igrali za Zvezdu i FPM Železnik uz pridodate Popović Bojana i Popović Petra, kao i sjajnog šutera Morisona. Ipak, sve to je nedovoljno da bismo mi bili konkurent ekipama koje imaju dalko skuplje i kvalitetnije timove od našeg. Sjajsni trener Pešić je jasno rekao da je ova sezona SELEKTIVNA u svakom smislu, tako da je nerealno bilo očekivati vrhunske rezultate već u oprvoj sezoni. Gospodo, setite se da smo bukvalno bili na ivici gašenja kluba i da je usred leta došlo do angažovanja trenera i do formiranja organa kluba. Naivno je misliti da mi u takvim okolnostima možemo da sebi priuštimo skupo plaćena pojačanja iz inostranstva, jer od onih košarkaša koji trenutno igraju u Srbiji mi teško da možemo da angažujemo adekvatno pojačanje. Razlozi su prosti – oni najbolji već igraju u redovima našeg najvećeg rivala, dok ostali kvalittni igrači, pre svega oni iz Kragujevca i Hemofarma, imaju visoka obeštećenja i ne bismo mogli da ih sebi priuštimo. Čak su i mnogobrojni košarkaški menadžeri istakli da je paradoks u Srbiji da za istu sumu novca možete angažovati kvalitetnijeg stranca nego li domaćeg igrača!
Zbog neverovatne serije povreda, ali i skromnog kvaliteta postojećeg sastava, ja zaista milim da su nama pojačanja neophodna, ali sumnjam da u sred sezone možemo da nađemo nekoga ko bi zaista pravio razliku u kvalitetu. Sve u svemu, očekujemo konsolidaciju i uigravanje tima za ono što nam je svakako najvažnije u ovoj sezoni – za Superligu Srbije i za plej of. Do tada ( proleće 2012. ) svašta može da se desi i ko zna kakve će promene da se dogode u sastavima srpskih timova

Reply
Dejan Milisic нов 14, 2011 at 00:17

ZASTO Pesic igraju Covic i Lazic pre Nedovica?ZASTO vise ne igra Cvetkovic?ZASTO se ne dovode pojacanja?I ima jos mnogo pitanja,ali ja nemam vremena……….

Reply
DEXI нов 13, 2011 at 23:20

IGRATE KO P*CKE!!!

Reply
Vlada Tosic нов 14, 2011 at 01:13

To ne mozes da kazes kosarkasima posto se vidi da oni hoce, ali ne znaju…Druga prica je sa fudbalerima koji nam pokazu da mogu, ALI NECE !

Reply
Luka нов 13, 2011 at 23:00

Ja ne razumem ove koji se sada prave pametni kritikuju gotovo sve igrace a jos i Karija?? Kako vas covece nije sramota? Pa covek vodi utakmicu sa pola tima! Sta ocekujete? I neka bolja ekipa da ima povreda kao mi ne bi bolje prosla na gostovanju…svi ste vi strucnjaci samo tako…

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:16

Разумјећеш једног дана Лука, разумјећеш. Доста је више изговора!!! Те нисмо имали среће, те судије нас краду, те повријеђени су играчи… Они покушаји од играча који су играли у Домжалама су МОРАЛИ побиједити овај „неспособни“ Хелиос!!! Вријеме је да се скину маске са очију о моћној, понављам моћној Звезди. Мислио сам да не може горе од прошле сезоне, али видим да сам био у криву. Ми смо дно дна, али без обзира волим Звезду, па каква год била!!!

Reply
Luka нов 14, 2011 at 00:21

Ko je pomenuo sudije? Reci mi, ali stvarno iskreno, sta mislis kako bi na primer partizan prosao tamo da im ne igra pekovic, ejsi lo, macvan i jos neki igrac? Zar stvarno mislis da su to opravdanja ili su realne stvari? Ovde izgleda svi zaboravljaju da je i sam pesic najavio da ce biti velikih padova u sezoni i da onaj ko ne moze to da podnese ne mora ni da ih prati. Kada smo dobili par meceva svima je bilo lepo, a sada kada imamo problema krece pljuvanje…to nije iskrena ljubav i podrska…to je licemerje

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 01:06

Ово што сам написао за судије, не односи се само на вечерашњу утакмицу наших кошаркаша, већ уопштено. У скоро сваком спорту проналазимо разлоге за наш неуспјех (те крив овај, те крив онај; те не прати нас срећа, те судије нас краду и тако у круг). Данас смо МОРАЛИ, понављам МОРАЛИ добити Хелиос у гостима. Па којег они играча имају? Јадни, не знају ходати по паркету, али сам данас видио да су наши ходачи још гори и глупљи. Волим ја звезду и пратићу је без обзира на резултат, али сам давно „скинуо“ наочале са очију и стварност видим на другачији начин од тебе. И са пуним саставом, ми не би направили неки запажен резултат, јер тренутно у клубу преовладава губитнички менталитет малог клуба из предграђа!!! А шта би урадио комшијски клуб, то ме не занима!!! Нема извлачења, али нема ни предаје!!!

Reply
Luka нов 14, 2011 at 03:03

E a upravo u tome i jeste stvar. Mi ove sezone ne moramo NISTA! Znaci ne postoji obaveza da zauzmemo to i to mesto na tabeli i dobijemo te i te ekipe. Takve stvari ne postoje za ekipu koja je tek formirana i za klub u koji je u velikim problemima. Poraz od Heliosa? Pa sta? Ziv ti meni bio, izgubicemo mi ove sezone jos utakmica od slabijih ekipa i dobiti neke jace…al ja sam zamerio onima koji su od utakmice do utakmice ili navijaci ili pljuvaci…sredine nema. Ajmo malo realnosti i podrske ovoj mladoj ekipi. Zamisli da si ti trener ekipe u kojoj ti ne igra glavni strelac ekipe, imas jednog centra na raspolaganju, povredjeno jos par igraca, ides na gostovanje i da igracima kazes kao sto si ti napisao „MORAMO DA POBEDIMO“. Eto zamisli tu situaciju i iskreno odgovori da li bi uspeo u tome…pozdrav

Tomo Karadza нов 14, 2011 at 02:20

Luka, jedan si od rijetkih realnih i razumnih,posebno kada se prica o kosarci. Mnogima su zelje daleko od realnosti, pa im taj nesklad stvara preveliku nervozu i nestrpljenje.

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 12:44

Спорт се игра због побједа и циљ је да се заузме што бољи положај на табели, а уколико ти противници дозволе и освојиш титулу. Ја сам свјестан тренутне јачине Звезде и знам против кога може ићи на побједу, а против кога не може. Нисам написао да смо МОРАЛИ побједити Макаби, Олимпију, Партизан, Цибону, Цедевиту… Али нисмо себи требали допустити луксуз да изгубимо од једног Хелиоса!!! А да сам тренер урадио бих прву и основну ствар. Малом Човићу бих забранио да игра кошарку или да иде у неки други клуб. Такође, Николић је показао да је антиталенат. Неки су дизали у небеса малог Милутиновића, али јуче није показао ништа. Једино је Недовић тај који има потенцијал. А што се тиче Пешића, он са оваквим играчима и не може боље, јер они немају квалитет. Прошло је већ седам кола, а ми имамо само двије побједе. А тек нас очекују најјачи. Поздрав и за тебе Лука!!!

DejanS нов 13, 2011 at 21:34

Teska su vremena, nema rezultata, nema para, ima dugova…ma bitno da prezivimo. Evo nesto za sve generacije, da razbijemo brigu 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=NfafeVoznMo
http://www.youtube.com/watch?v=UMXkpJruP9A
http://www.youtube.com/watch?v=BGCZQTKvltE

Reply
gile delija нов 13, 2011 at 21:27

Sram vas bilo vi da nosite Zvezdin dres. Ponasate se kao da ste na velikom odmoru, vi se i niste fuzionisali sa Zvezdom, vi ste pravi seljacki igraci.
Pa od kojih igraca KARI ti mislis da PRAVIS SELEKCIJU KOGA TI ZAMAJAVAS PA OVAKVO STANJE I SELEKTIRANJE VEC IMAMO 10 GODINA. Ukoliko pod hitno ne pojacate tim sa 3 do 4 igraca nece vam vise niko uci u Pionir. Dokle vise da se sprdaju sa nama pa da li je moguce da samo mi ne mozemo da nadjemo pojacanja, pa kakve yo igrace mi hocemo? Od ovih sto imamo nije tesko naci bolje pa zar i u KK kao da Adzic dovodi igrace. Ne znam ogorcen sam imao bi roman da napisem i nije mi jasno da ovi sadasnji nista novo nisu doneli kao da se ponavljaju sve prosle godine. Napravi ZVEZDU pravu ili je ostavi.

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:19

Подржавам сваку твоју написану ријеч Гиле! Нису то сељачки играчи, то су покушаји од играча. Једини потенцијал има Недовић, али штета за њега јер ће да га уништи играјући код нас.

Reply
PERA BOR нов 13, 2011 at 21:09

Nista, ali nista ovo ne valja.Ovo vodi u borbu za opstanak do poslednjeg kola kao prosle sezone a mi ocekivali fajnal for.Sada znamo da do njega ne mozemo ali mozemo do gornjeg doma tabele (6 ili 7 mesto) i do samopouzdanja pred domaca takmicenja ( kup Radivoja Koraca i Super ligu) koja su mozda i bitnija nego nlb.Zato momci idemo rad, rad i samo rad i bice i rezultata.

Reply
Djolle нов 13, 2011 at 20:49

Prva pobeda Heliosa upravo protiv Zvezde…Kari i momci uozbiljite se, ovo ništa ne valja…

Reply
Vuk нов 13, 2011 at 21:00

Sad Kari kriv?

Reply
Djolle нов 13, 2011 at 21:23

Deluje mi preterano ležeran…Počeli smo da treniramo u avgustu, treniramo svaki dan a već sedam kola igra isto. Ajde što su nas nadskočili jer smo igrali bez centra, ali ovoliku bezidejnost i mučenje nakon toliko treninga? Prošli put kada je bio u Zvezdi sastavio je isto novi tim i bio prvi od početka. On je najbolji moguć trener koga smo mogli dovesti ali i on zaslužuje kritiku ovaj put…

Reply
Rambo нов 13, 2011 at 20:48

Jbg,doslo crno belo doba koje nas drma vec duze vreme,valjda ce se vrati ono nase crveno belo doba,tad smo svi bili srecni,a ne ko danas ogorceni!!!

Reply
Vuk нов 13, 2011 at 21:03

To njihovo doba je projektovano devedesetih.Regularno nisu poceli da osvajaju titule,a sad im niko nista ne moze…Tako hoce i u fudbalu!

Reply
Marko CZBG нов 13, 2011 at 21:14

Tako je, crno-belo doba je pocelo devedesetih i ono i dalje traje. Polako nas preticu u svim sportovima. 🙁

Reply
Vuk нов 13, 2011 at 21:20

Pocelo je uz malu pomoc drzave…

Reply
nebo-sever нов 13, 2011 at 20:47

treba da ostanu Morison,Milutiovic,Nedovic,Lesic i Cvetkovic,a ostalo djubre iz fmp-a treba razjuriti,…

Reply
Dražen нов 13, 2011 at 20:49

Ti igraci koje si ti naveo, samo sto bih ja jos dodao i Subotica.

Reply
alex86 нов 13, 2011 at 20:46

Ovo uopste ne valja,jedino sto je dobro u svemu ovome je Pesic,ali sve ima svoje granice,mislim nije on svemoguc,za nesto vise i bolje potrebni su mu igraci,a on te iste nema pa je trenutno stanje je po meni realno.Ako Covic zaista ima ozbiljne namere,neka dovede Kariju za pocetak 2-3 dobra igraca i bice odmah rezultata,sa ovim neznalicma ne ide,oni em sto nista ne znaju,em izgleda nisu ni svesni za koga igraju i ciji dres nose.

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 20:42

E pišam ti se ja na ovu fuziju…..

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:28

Сумњао сам у исход резултата од самог почетка фузије и прибојавао се најгорег, али ово је испод сваких очекивања!!! Сад је јасно као дан да је ова Црвена Звезда уствари ФМП који је узео наше име и додао Београд. Такође, узели су нам боју дресова и дио грба, а планирали су и оно најважније: навијаче. Стање свијести играча који су вечерас, као представљали Звезду је примитивно, да не кажем сељачко!

Reply
PETAK 13-TI нов 13, 2011 at 20:33

Admine možda sam greškom poslao odjednom dva komentara.Izvini.

Reply
PETAK 13-TI нов 13, 2011 at 20:31

Šta napisati,a nikog neuvrediti,raspali smo se u kk,raspadamo se u fk,dokle više čekati na košarku deset,a možda i više godina,fudbal četri,a možda i pet NEDAJ BOŽE,dokle bre!?Kada će da se probudimo iz košmara!?

Reply
cetnici sever нов 13, 2011 at 20:31

Ovo je sramota.B.Popovic je govedo jedno koje nema pojma sta je kosarka. Mnogo smo losi,nemamo igru jer nemamo pleja.Ja mislim da svakoj mladoj ekipi treba jedan iskusan plejmejker,na zalost mi takvog igaca nemamo,bolje da su se pare koje su ulozili u popovice iskoristile za dovodjenje jednog iskusnijeg americkog pleja,tad bi ekipa igrala mnogo bolje.Znam da je ovo godina za selektiranje,ali mnogo je lose selektirana ekipa.Imalo se para za bolja pojacanja.Ekipa je veliki promasaj.

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:36

У праву си. Ова је година селективна, затим следећа, па опет следећа и тако у круг!!! Немамо систем. Бушан нам је 20-ак година и ко зна када ће да закрпе рупе. Поповић Бојан је прошле године почео са гробарима, па да је показао квалитет задржали би га они, Лешић Сава је прошле године почео са гробарима, па да је показао квалитет задржали би га они. Урош Николић након повреде је катастрофа од играча, а покушаје од играча из матичног ФМП-а нећу ни коментарисати, јер нису заслужили. Раније су људи писали да онај Милутиновић као нешто зна. Па кад се не може доказати против Хелиоса, против кога ће другог!!! Екипа нам је благи ужас!!!

Reply
Jovana нов 13, 2011 at 20:10

Meni je vise dosta cekanja, selektiranja,uigravanja,sledece sezone i nemogu vise da nabrajam, u svim sportovima mi nesto cekamo,ovo postaje frustrijajuce ,sve vise mladje dece pocinje da navija za jsd ,a to je poenta svega, deca gledaju rezultate oni nista drugo nemogu da razumeju ,izvinjavam se da duze postu ali ovo veceras je SRAMOTA

Reply
johnfcrs нов 13, 2011 at 20:15

Jovana, samo cu ti reci za ovakav komentar: Udaj se za mene!!!! Svaka cast!

Reply
DejanS нов 13, 2011 at 20:27

Za druge ne znam, ali to ne vazi za moju decu. Na nama je da ih vaspitavamo, cak i kad nema rezultata ni na vidiku. Ovo jeste takva drzava gde dok si prvi svi te slave, a kad nisi svi pljuju po tebi. Rezultati su prolazni, ljubav prema Zvezdi ostaje.

Reply
Momcina нов 13, 2011 at 20:46

Дејане,апсолутно се слажем. Ја имам 18 година и мени је лако да навијам за клуб који волим откако знам за себе,иако ми скоро цела фамилија навија за онај мањи клуб. Али кад деца 1.,2. разред основне школе виде да је тај клуб успешнији,кад одрастају у таквом периоду,шта мислиш,за кога ће они да навијају? Зато људи васпитавајте вашу децу,родбину,било кога на кога можете да имате утицај да навијају за наш највећи клуб и у овим сусшним годинама.

Reply
DejanS нов 13, 2011 at 20:50

Samo cu ti kratko odgovoriti na ovo, …zbl me za koga ce drugi da navijaju.

Reply
Nenad нов 13, 2011 at 20:28

Jos jedna bruka sramota katasrofa

Reply
Alex нов 13, 2011 at 21:12

Upravo si napisala ono sto je u glavi svako od nas…BRAVO

Reply
Cirko нов 13, 2011 at 20:04

Je*o vas je*eni usr*ni bojkot…u pionir da budemo uz momke,ne mogu da podnesem wiše da nas je*u usrani go*nari slovenci!pun mi je ku*ac od njih!

Reply
neca нов 13, 2011 at 20:08

kad smo vec na bojkotu zasto uopste bojkotuju delije ??

Reply
realno нов 13, 2011 at 20:17

Zato sto su protiv toga da se igra liga sa onima protiv kojih smo do juce ratovali.

Reply
uFFF UFFF ja gledam ZVEZDU нов 13, 2011 at 20:42

Zvezda gledam a ne s kim se igra ! OVO SAMO STETI ZVEZDI ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj probudite se !!!!!!

Reply
milos нов 13, 2011 at 20:44

Koliko se ja secam ratovali smo i sa svima ovima s kojima vapimo da igramo u Ligi sampiona u fudbalu. I da li to zanci da ti ljudi koji su tog misljenja ne idu na utakmice reprezentacije kada igramo sa pomenutima, a cini mi se da smo mi stubovi Srpstva?! Vise bih ja voleo da ne idu na koncerte Dina Merlina i ostalih ustasa.
Sto se tice utakmice, place mi se, ne znam vise sta da mislim, mnogo mi je lose i kada ce vise ovoj nasoj muci doci kraj? Ovi momci, izuzev 2-3 pojedinca, nemaju vezu s vezom, kao da su retardirani, ali ni to im nije opravdanje da nam protivnici prolaze kao kroz sir. Jbt, u mislim da cu vec protiv Jagodine baciti televizor s police, jer ja vise zivce nemam.

Reply
PETAK 13-TI нов 13, 2011 at 20:45

A zašto onda nije od samog početka bojkotovana?Zaboravili možda da smo bili u ratu sa njima,pa se onda setili ili im rekao neko?

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:42

Напокон да је неко поставио одлично питање!!! Када су долазили ватиХр, змајечки и сарајлије у првој сезони Пионир је био пун, па чак и наредних неколико и након тога одједном СТОП, јер нећемо да гледамо мрске нам непријатеље! Па наша Звезда је прва отишла да игра Јадранску лигу, а навијачи су им тада дали подршку!!!

Vlada Tosic нов 13, 2011 at 20:38

Nepotrebno je sada vaditi se na bojkot…Ovima ni Marakana ne bi pomogla….

Reply
Alex Krycek нов 13, 2011 at 20:02

F.Covic veze nema…kao ni Nikolic i B.Popovic…

Reply
johnfcrs нов 13, 2011 at 19:56

Samo da mi neko objasni jednu stvar… Sta se ceka, sta treba da se dogodi da mi dovedemo neko pojacanje??? Pa mi cemo do derbija da imamo 4 igraca + Pesica ako se i on ne povredi do tada… Dok su svi bili na broju, iako tu ima mnogo igraca koji nisu za opstinsku ligu, pricalo se da imamo dosta igraca i da nam ne treba stranac… Sad kad imamo polucentra, 2 pleja koja ukupno vrede kao jedan los, bez sutera…. STA SE CEKA???? Jel svako mora da se probudi protiv nas??? Sledece nedelje ce i RADNICKOM da krene protiv nas, a mi cemo da gledamo amatere, pshicki totalno nestabilne, i najefikasniji igrac ce nam biti Sava Lesic…. Ma dajte bre, Covicu: prethodnih sezona kada nismo imali dinara u klubu, imalo smo po 3 stranca, od kojih su bar dva bila dobra…. STA SE CEKA, DA SE I PESIC POVREDI???? Sramotno, ovakva odbrana, ovakvo neznanje i gubitnicki mentalitet je odlika jako malih ekipa…. SRAMOTNO….

Reply
Deks нов 13, 2011 at 19:56

Tesko je biti zvezdas u ovom vremenu , skoro sve selekcije kao da su sa lice sakupljene, Poceo sam da verujem kao da je neko bacio magiju neku na Zvezdu jer je prosto neverovatno da protivnicima uspeva sve i to zavezanih ociju a mi promasujemo i sto bi deca pogodila. Odkako je onaj West bio kod glodara nama je sve stalo, zvati woodoo vraca pod hitno ! Pa mislim ne zam vise sta da kazem da se utesim.

Reply
Марко ЦЗБГ нов 13, 2011 at 19:53

Реално без Радивојевића, Илића, Морисона, Петра Поповића, Радетића са Бојаном Поповићем који још није у форми, те ровитим Лазићем, Николићем и Лешићем остала деца не могу много. Нећемо се борити за опстанак јер имамо Пешића али док смо некомплетни можемо само да сањамо Евролигу или Еврокуп.

Reply
delija86 нов 13, 2011 at 19:52

Isti ste nivo majke mi ,sta li tebi moj Pesicu ovo treba u zivotu!

Reply
Dzozinjo_91 нов 13, 2011 at 19:50

Iz Zvezde iz Zvezde mars iz Zvezde!!!! OVO JE BRUKA…

Reply
Raka Delija нов 13, 2011 at 19:49

Ako smo neko gostovanje morali da dobijemo onda je to ovo u Domžalama.Jeste da ne igra Morison,Mile Ilić i još neki važniji igrači ali i ovako mora puno puno bolje u odbrani ovo je baš slabo bilo.

Reply
Viktor нов 13, 2011 at 19:48

U meni se bude osecanja koja nisam nikad u zivotu imao…. Sramota sta se desilo od onakvog kluba!

Reply
Nikola нов 13, 2011 at 19:44

Cime mi navijaci CRVENE ZVEZDE zasluzujemo ovakve SRAMNE IGRE

Reply
goran нов 13, 2011 at 19:42

kosarkasi !!!!!!!!!!!!!!! nabijem vas sve na k……..

Reply
nikola нов 13, 2011 at 19:48

a ako ovako nastavimo i trenera koga izuzetno volim , i njega onda

Reply
ccc нов 13, 2011 at 19:53

Pa nije trener kriv , ne moze on da igra umesto njih , vidis da je maler sa povredama , a i JE*O ih bojkot , a i igracki kadar nam je nije nesto veliki !

Reply
Mile нов 13, 2011 at 19:41

A koliko sam samo puta rekao necu vise gledati nemam zivaca i opet i opet i opet gledam, krenuce i nama vec jednom u pm vise.

Reply
nikola нов 13, 2011 at 19:45

hoce malo sutra , pa mi gubimo od heliosa ejjjjjjjj pa i sa povredjenim igracima treba bre da ih dobijemo 20 razlike . A ja ne znam sta pesic radi na treninzima , koga on uigrava , gde je odbrana breeeee vise . Mislio sam prve 2 utakmice ajde ok resice se to ali ovo je smesno , igramo kao amateri neki pa da se skupimo nas 5 sa ulice igrali bi bolje

Reply
Mile нов 13, 2011 at 19:48

Jel mislis da postoji bolji trener od Pesica koji bi preuzeo Zvezdu, mi boljeg ne mozemo dovesti, a sad koji je razlog sto smo taarabe nem pojma, ubise nas i ove povrede kad nece nece

Reply
dejanRS нов 13, 2011 at 19:50

nema ni buno boliji ………

Reply
igor нов 13, 2011 at 19:40

Nasa Zvezda izgleda svima sluzi za „prvi put“!

Reply
Stevvan нов 13, 2011 at 19:37

kako mozete da pricate da smo prosle godine bili bolji kada smo za prvu pobedu u ligi cekali nekih 6 kola i na kraju smo se jedva spasili od ispadanja i bili smo predposlednji !
a sa pesicem na klupi to je sve drugacije
i plus imamo problema sa povredama i ne razumem zbog cega napadate klub !

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:48

Тачно је да је Звезда из прошле године имала катастрофалне резултате, али мотивација је била висока, енергија, хтјење, жеља, борбеност, срчаност… Е то ова Звезда нема, а и не може имати кад преовладава губитнички менталитет малог клуба из предграђа!!! Мислите о томе!!!

Reply
kalu нов 13, 2011 at 19:37

Jos cemo imati bolji skor prosle godine nego ove godine..

Reply
БојанБЛ нов 14, 2011 at 00:49

Ако наставимо овим темпом, хоћемо!!!

Reply
johnfcrs нов 13, 2011 at 19:36

NISTA NE ZNATEEEEE….. NISTAA….. SMESNO JE BRE!!!!! ALOO…. SRAMOTA ME JE…..

Reply
goran нов 13, 2011 at 19:36

e moj pesicu……veze ti nemas

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 19:45

TI SI NAJVECI SERONJA !!!!! SVE SI MOGAO DA KAZES I DA JE COVIC GOMNO I DA SU IGRACI OLOS ALI OVO NISI SMEO ! VEZE TI NEMAS !

Reply
goran нов 13, 2011 at 20:23

nemoj da seres…….ne pravi se kao da te je ono sto sam napisao bog zna kako pogodilo………i nemoj mi molim te govoriti sta ja smem da napisem, a sta ne !!!!! …to sto sam napisao o pesicu da nema veze,ne znaci da je on los trener,(naprotiv on je vrhunski trener),ali znaci da nema veze sto se tice pocetka sezone,i znaci da u ovoj utakmici nije imao pojma !!!!!! da ti pojasnim posto vidim da ne umes bas da rezonujes stvari…….trener cija ekipa prima veoma veliki broj poena,i trener cija ekipa izgubi od jedine ekipe koja ne samo da nikog nije pobedila,vec ekipa koja je sve do sadasnje utakmice izgubila sa velikom razlikom….e takav trener pojma nema !!!!!!!! …bar sto se trenutne igre njegove ekipe tice !!!!!! nadam se da ti je sada jasnije

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 20:41

Drvo ostaje drvo, tj da ti prevedem ILIC ostaje ILIC, i tako redom…. Ne moze Pesic da valja pa da ne valja….

Reply
Nenad нов 13, 2011 at 19:36

Ja jadnog Covica ne mogu ocima da gledam…

Reply
goran нов 13, 2011 at 19:34

nije mi jasno samo ko dovede ovog popovica i zbog cega…….covek pojma nema……ni u napadu ni u odbrani…

Reply
дејо нов 13, 2011 at 19:33

јачи смо били прошле сезоне него ове ово је катастрофа ,туга,јад ,чемер,беда

Reply
дејо нов 13, 2011 at 19:33

ЈАЧИ СМО БИЛИ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ НЕГО ОВЕ ОВО ЈЕ КАТАСТРОФА

Reply
Nenad нов 13, 2011 at 19:31

Pobedismo u rukometu…

Reply
MARKO нов 13, 2011 at 19:21

Ubi nas Uros Nikolic !!! KLASICNO DRVO !!! Ko ga uopste sacuvao u Zvezdi ne znam. Masi zicere, pravi faulove, pokusava da da iz aviona a ne moze ! RUPETINA U ODBRANI I U NAPADU DRVO !!!

Reply
Nenad нов 13, 2011 at 19:33

Lupetas…

Reply
uros crazy north нов 13, 2011 at 19:36

Sta li ti gledas bas me interesuje ???!!!

Reply
srba нов 13, 2011 at 19:19

Ne razumem vas,Covic je izjavio da je u ovoj sezoni najbitnije da izborimo mesto koje vodi u uleb kup….na pocetku smo pored teskog rasporeda imali i probleme sa povredama…liga je neuporedivo jaca ove sezone nego prosle…

Reply
Nikola нов 13, 2011 at 19:21

Niko od nas ne trazi neznam sta,ali ovo veceras je blago receno UZAS

Reply
goran нов 13, 2011 at 19:18

pojma nemaju…….prosto nemam reci….

Reply
igor нов 13, 2011 at 18:56

Pogledajte na srediti teksta sa koliko nas je Zagreb u proslom kolu dobio!

http://www.hrsport.net/vijesti/428606/kosarka-aba-liga/zanemario-sam-neke-svoje-principe 40-ak!!!! eeee

inace, hrvatski sajt

Reply
delija86 нов 13, 2011 at 18:51

Dve camuge pa da se bijemo,ovako ce da bude tesko

Reply
Марко Дарковић нов 13, 2011 at 19:16

Треба нам играч као што је Лоренс Робертс. Јака четворка, која може и за 3 да погоди. Кад бисмо ангажовали Владу Радмановића 🙂

Reply
thrylos нов 13, 2011 at 18:50

Ovo je realnost. Ne mozes spajanjem dve lose ekipe (iz prosle sezone) da dobijes vrhunsku. Nije dovoljan trener i 1 vanserijski igrac (koji ne igra odbranu) da odmah dodju rezultati. Stvarno mi nije jasna euforija. Ove sezone je uspeh ako budemo bolji od radnickog i hemofarma

Reply
Alex нов 13, 2011 at 18:45

Nikada nisam gledao Zvezdu, ma u kakvom sastavu igrala sa tako losom odbranom kao ove sezone…

Reply
marko нов 13, 2011 at 18:37

kad igramo protiv komsija??

Reply
Марко Дарковић нов 13, 2011 at 18:38

25. децембра… последњи меч, они су домаћин.

Reply
marko нов 13, 2011 at 18:40

hvala na brzom odg :))

Reply
Nikola нов 13, 2011 at 18:35

Stvarno mi nije jasno cime ovaj Covic zasluzuje ovoliku minutazu

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 18:35

Bez obzira kako se zavrsi ovo, OVO JE KATASTOROFA !!!
Nasa odbrana ne postoji, ali bukvalno … Svaki klub koji je vodio Pesic od barse preko nas do Valensije je imao GRANITNU odbranu… Sta je ovo sada nemam pojma… Da sam znao da ce ovako biti, ne bi pristao na fuziju… Vise bi voleo da gledam NASU Zvezdu pa makar se borili za opstanak nego ovo… Plus imamo isti skor kao i prosle godine… A igraci su show

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 18:41

Ajde ako vec dajete minuse recite sta sam slagao….

Reply
Dražen нов 13, 2011 at 18:45

Kao prvo, ovo i jeste nasa Zvezda. Kao drugo da bi Pesic napravio tu „granitnu“ odbranu treba vrijeme, ne ide sve preko noci. Kao trece Zvezda je prosle sezone prvu pobjedu ostvarila protiv Cibone tek u 6-7 kolu, tako da si slagao i ovo za skor.

Reply
Vlada Tosic нов 13, 2011 at 18:52

Jeste ovo nasa Zvezda ali meni ovaj tim nekako nema dusu, ne osecam se isto kao ranije… Delom zbog igraca koji su uglavnom nepoznanica posto FMP nisam pratio. A ovo za pesica gresis… Pogledaj njegove rezultate u Valensiji odma na pocetku… Prosli put kad je bio trener mi smo bili prvi na polusezoni u jadranskoj ili negde pri vrhu…. Kazes treba vremena, poceli su da treniraju u AVGUSTU, pa ja i ti da treniramo evo 4 meseca pa bi se naucili … OK ovo za skor, zznuo sam se ali opet igramo lose…

Reply
Nenad нов 13, 2011 at 18:19

Odbrana je katastrofa, napad nije los, malo sutiramo, a protivnike losom odbranom teramo da sutiraju…

Reply
trile нов 13, 2011 at 18:12

je l’ ima neko link?

Reply
uros crazy north нов 13, 2011 at 18:20

Lose igramo … katastrofa odbrana … pa kad od Heliosa primimo 25 poena u prvoj cetvrtini sta mi vise da pricamo o kosarci ..

Reply
Dražen нов 13, 2011 at 18:25

Ja sam i ocekivao ovakvu utakmicu. Ipak igramo bez Morisona, Ilica, Popovica, Radetica..

Reply
boksa нов 13, 2011 at 18:48

ljudi pogledajte koliko godina imaju nasi igraci + imamo ogromnih problema sa povredama..ja ne znam sta ljudi ocekuju ne moze sve preko noci u ovom trenutku me vise brine situacija u FK nego u KK.

Reply
Nikola нов 13, 2011 at 18:09

Nemogu da verujem pa mi uopste nemamo odbranu

Reply
Markopilja нов 13, 2011 at 18:05

AJmo , mora odbrana malo bolje !

Reply

Leave a Comment