Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Преузмите Звездину апликацију за мобилне телефоне

На најрадоснији хришћански празник Божић као поклон свим звездашима стигла је званична апликација фудбалског клуба за паметне телефоне.

Сви ви који користите Андроид и иОС од данас можете боље и брже пратити сва дешавања везана за Црвену звезду. Врло једноставно можете преузети апликацију на вашем телефону, а затим је још једноставније користити и тако видети све оно што вас интересује о вољеном клубу.

Осим најновијих вести, распореда утакмица и табеле, ту су и сви детаљи о нашем играчком кадру, а истичемо и још две опције које ће вам олакшати праћење свега што је везано за наш тим.

Приликом преузимања или у подешавањима апликације лако можете активирати “Пуш нотификације“ и тако међу првима сазнати најновије информације о Црвеној звезди.

Да би ту вест видели и други, омогућили смо и врло једноставно дељење путем свих друштвених мрежа и осталих апликација на вашем телефону, кликом на дугме “Подели“.

Наравно, ова Звездина апликација пратиће све ваше реакције, као и трендове па ће у складу са тим стално напредовати и мењати се како би што боље свима вама приближила црвено-бели свет.

Корисници Андроид мобилних телефона могу је преузети ОВДЕ, док сви они који користе iOS оперативни систем треба да кликну ОВДЕ.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment