Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павков – Срећан сам што сам се вратио

На данашњој прозивци првог тима нашло се и познато лице – са позајмице из Радничког из Ниша вратио се Звездин шпиц Милан Павков.

– Јако сам срећан што сам се вратио у Црвену звезду. У јесењем делу шампионата сам на позајмици одрадио одличну полусезону и надам се да ћу се добро припремити па да и у Црвеној звезди забележим што већу минутажу. Мислим да сам заслужио своју шансу. Сваком младом играчу је изузетно важно да игра, да има велику минутажу. Зато сматрам да је одлука да одем у Раднички на позајмицу била добра, тамо сам добио шансу да играм и изузетно сам захвалан на томе – рекао је Павков.

Прва тројица најбољих стрелaца Суперлиге Србије су играчи Црвене звезде – Пешић, Павков и Боаћи.

– Конкуренција је у Звезди увек оштра, то се очекује од клуба са оваквим именом и историјом. Мора да буде тешко да се избори место у црвено-белом дресу, сви смо ми спремни на то. Увек је лепо радити са тако успешним фудбалерима као што су Пешић и Боаћи, сигуран сам да ћемо једни од других моћи много да научимо и да ћемо заједно напредовати. Јако је важно да шпицеви сарађују и да су у сваком тренутку један уз другог. За нападача је најважније да постиже голове и зато морам да будем задовољан оним што сам постигао у јесењем делу првенства. Радничком није најбоље кренуло на почетку шампионата, али на крају смо били знатно бољи, бележили смо победе и са њима су долазили и голови.

Након тестова у Београду, изабраници Владана Милојевића 14. јануара крећу на пут на Кипар.

– Припреме су увек тешке, ако нису такве онда нешто не радимо добро. Очекујем да ћемо одлично да се спемимо. Уколико будемо максимално припремљени не бринем за резултате, сигуран сам да ће они доћи. Пратио сам све утакмице које су моји саиграчи играли, било је феноманалних момената и надам се да ћемо наставити у истом маниру и у пролећном делу шампионата – поручио је Павков.

Повезане вести

1 comment

шаљив јан 10, 2018 at 12:16

вратите лазовића уз ђуричића ,бена и јефтовића 10о посто прваци

Reply

Leave a Comment