Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милић: Напокон потпуно здрав

Током зимске паузе Звездин крилни нападач Немања Милић санирао је повреду која га је мучила током јесењег дела шампионата. Милић је сада потпуно спреман за напоран рад који њега и његове саиграче чека на припремама на Кипру и у Турској.

Леп је осећај вратити се тренинзима. Ја се већ трећи пут од почетка сезоне враћам јер сам имао доста проблема са повредом препона коју дуго нисам успевао да санирам. Сада је коначно све у реду и потпуно сам здрав. На паузи сам се доста посветио решавању проблема са препонама, радио сам сваконевно како бих се излечио без операције и у томе сам и успео. Срећан сам што је сада све у реду, што сам почео припреме са екипом на време и надам се да ћемо се сви добро припремити и да ћемо наставити тамо где смо стали у јесењем делу шампионата – рекао је Милић.

Као и читава екипа, Милић је нестрпљив да поново обуче црвено-бели дрес и да истрчи на терен.

Сви смо навикли на јак темпо, утакмице су била на свака три дана и онда нам је чудно било током ове паузе без свега тога. Заиста сам се ужелео фудбала у последње време. Тешко је када гледате саиграче са трибина, а ви не можете да им се придружите. Нажалост, то је био случај са мном пред крај полусезоне, а потом је уследила пауза. Зато сада још више уживам на сваком тренингу и са нестрпљењем очекујем да поново почну утакмице.

За два дана наша екипа ће отпутовати на припреме за наставак сезоне на Кипар.

Сигурно ће на Кипру бити тежак рад, али морамо што боље да одрадимо тај део припрема како би нам касније било лакше када почну утакмице. То је период који мора да се прође, јесте тешко, али морамо то да издржимо. Лично ми јесте најтежи део припрема суво трчање, без лопте. Није толико физички напорно колико је назанимљиво.

Изабраници Владана Милојевића отварају сезону на свом стадиону 13. фебруара утакмицом против московског ЦСКА.

Свесни смо да морамо добро да се припремимо за сва искушења у Суперлиги, у Купу Србије као и у Лиги Европе, све нам је јако важно. Кад буде било неколико дана пред утакмицу онда ћемо се фокусирати на конкретног противника. Играли смо са јаким екипама које су приближно снажне као и ЦСКА са којим нас очекује први дуел. Знамо оквирно како ће тај сусрет изгледати и шта можемо да очекујемо од руске екипе. Велико искуство је за нас сам улазак у Лигу Европе, као и то што смо шест месеци играли против европских екипа. Видели смо да можемо, да имамо тимску снагу и битно је само да радимо као што смо и до сада. Све је могуће – поручио је Милић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment