Стефан Хајдин

Председник Спартака из Суботице Драган Симовић потврдио је да су преговори са Црвеном звездом око левог бека Стефана Хајдина ушли у завршну фазу.

Црвена звезда ће након Бена, и у очекивању званичне потврде трансфера Милана Јевтовића, добити и треће појачање ове зиме.

Црвена звезда је показала интересовање за левог бека и већ неколико дана се воде преговори око преласка Хајдина у клуб из Љутице Богдана. Остали су још неки детаљи, у наредних дан-два ће највероватније све бити окончано„, рекао је Симовић о трансферу Хајдина у редове јесењег шампиона.

Прочитајте још  Кадети празних шака

Стефан Хајдин је рођен 1994.године, почео је да тренира у Јединству из Вршца, а из Вршца прешао у Омладинску школу ФК Црвена звезда. Био је члан Земуна, БАСК-а, Дунав из Старих Бановаца, а у Спартак је прошлог лета стигао из Радничког из Нове Пазове.

Стрелац је два гола гола током јесени за екипу Александра Веселиновића, која је први део сезоне завршила на 3.месту.

Прочитајте још  Више од 150 малишана учило од Црвене звезде

Трансфер Хајдина ће бити вредан 200.000 евра, а Суботичанима ће припасти и 20% од наредног трансфера, по устаљеном обичају када је сарадња Звезде и Спартак у питању.

Коментари

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о