Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бен потписао!

Црвена звезда је и званично добила своје прво појачање у зимском прелазном року.

Након успешних преговора Црвена звезда и Ел Фарду Бен потписали су уговор!

Досадашњи нападач Олимпијакоса, фудбалер којег је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић већ тренирао у Грчкој, појачао је конкуренцију у Звездином нападу.

Уговор је потписан на две и по године.

Сутра ујутру у ексклузивној емисји Звезда ТВ навијачи Црвене звезде моћи ће да још боље упознају новог Звездиног фудбалера.

 

Повезане вести

4 comments

dejo јан 13, 2018 at 20:57

Dobro dosao u Crvenu Zvezdu Ben pa da od tebe strijepe svi protivnicki golmani

Reply
шаљив јан 13, 2018 at 13:39

доведите вукановића умијесто срнића са игра иза бенА И ЂУРИЧИЋА

Reply
LA[K]I јан 13, 2018 at 10:12

Prezadovoljan sam pojacanjem. Mislim da ce biti jedan od najboljih stranaca koji je ikada igrao u Zvezdi! Medjutim ono cime nisam zadovoljan, je otkupna cena! Ben je igrac koji je u Olimpijakosu bio rezervista, ostalo mu je 6 meseci do isteka ugovora, a mi smo ga platili 500.000 evra… Dakle igraca kog je Olimpojakos precrtao za nastavak sezone kada je ovaj odbio da produzi ugovor mi smo platili 500.000 evra. To ti je mentalitet naseg naroda, cim dobijemo neke pare odmah ih glupo trosimo i posle kukamo. Pod ovakvim okolnostima mogli smo da ga dovedemo za 200.000-250.000, pa mozda i manje, jer ga je ponavljam Oly precrtao do kraja sezone! Ali sta je tu je, bar dovodimo ozbiljna pojacanja. Iskreno se nadam da ce i u nastavku prelaznog roka biti dosta ovakvih igraca, ali da se ne zalecemo sa ponudama!

Reply
Hadži Dragan јан 13, 2018 at 08:29

Dobrodošao i da nastaviš da terorišeš franjevce.

Reply

Leave a Comment