Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездина Новогодишња чаролија

Сви чланови млађих селекција КК Црвена звезда мтс и ККЖ Црвена звезда окупили су се у дворани ’’Баскет Сити’’ и забавили се у правој празничној атмосфери.

КК Црвена звезда карактерише велико заједништво и увек је у првом плану тим. Већ на најранијим почецима каријера такав менталитет усађиван је Огњену Добрићу, а раније и Марку Гудурићу, Немањи Недовићу и многим другим сада већ европским звездама кошарке које су своје прве кораке начинили у млађим категоријама Црвене звезде и са усађеним победничким менталитетом са много успеха носили дрес првог тима клуба са Малог Калемегдана.

Јасна визија клуба је да из млађих категорија које имају врхунске услове за рад, добија играче који ће са поносом носити црвено-бели дрес у сениорском погону. Поред великог броја репрезентативаца који су и на лето за нама са Србијом освојили бројна одличја, Црвена звезда мтс је изразито поносна и на то што су јуниори и кадети шампиони Србије! На тај начин је стигла још једна потврда преданог рада свих тренера и менаџмента клуба када су у питању најмлађи.

Свака нова сезона је и нови изазов за све у клубу да на прави пут изведу талентоване играче и да они на свом шампионском путу не занемаре школске обавезе, али и већ се упуте у значај друштвене одговорности. У складу са тим, активни су учесници бројних друштвено-одговорних пројеката у организацији Црвене звезде. Млађе селекције КК Црвена звезда мтс и ККЖ Црвена звезда уочи празника сакупљали су пакетиће у занимљивим утакмицама које су играли међусобно и против својих родитеља. Пакети су отишли у праве руке, а у улози Деда Мраза били су Звездини првотимци. И то је био само један од многобројних пројеката у ком су учествовали.

Заједништво и тим увек се потенцира у први план када су у питању све категорије црвено-белих. У складу са тим у дворани Баскет Сити организовано је велико дружење под називом ’’Звездина Новогодишња чаролија’’. Окупили су се пионири, кадети и јуниори Црвене звезде мтс, као и млађе селекције женског погона Црвене звезде. Велики број младих кошаркаша и кошаркашица окупили су се у дворани где свакодневно напроно тренирају у циљу да сваки дан буду бољи играчи, али и бољи људи. Велике напоре и много проливеног зноја, на један дан замењени су сјајном забавом уз музику и право празнично дружење. Најмлађи чланови црвено-беле породице делилу су међусобно шампионска искуства, анегдоте из напорних сезона и причали о великим амбицијама и сновима које се односе на дрес првог тима Црвене звезде.

На крају сјајног дружења време је било за заједничку фотографију која ће за много година представљати сјајну успомену и за многе од њих драгоцено искуство. Једног дана, млади шампиони ће бити на евролигашким теренима, неки вероватно и на НБА паркетима, али ће се сећати својих почетака и како су стасале нове генерације које у овом тренутку представљају будућност Црвене звезде и српске кошарке.

Уколико и ви желите да постанете део породице Црвене звезде, а имате између 7 и 12 година, клуб константно врши упис у школу кошарке. Више информација можете пронаћи на следећем линку, а контакт особа је координатор Звездине школе кошарке Александар Баста:

е-маил: abasta@kkcrvenazvezda.rs
број телефона: 066-325-955

Такође, позивамо вас и да се пријавите на Звездин летњи камп који је и ове године био изузетно добро посећен са преко 450 полазника из Србије и иностранства, што је још једна потврда квалитетног рада са млађим селекцијама клуба. Контакт особа је такође Александар Баста, а више информација можете пронаћи на следећем линку

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment