Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Екипа стигла на Кипар

Фудбалери Црвене звезде су нешто после девет часова стигли на Кипар, своју базу у првом делу зимских припрема. 

Наше првотимце испратило је хладно време, јутрос је у Београду било -3 степена. Наши играчи свитање су дочекали у авиону, а по слетању на Кипру их је дочекало сунчано време и температура од пријатних 15 степени. Занимљиво је да се копилот на данашњем лету зове Бен, исто као и Звездино прво појачање у зимском прелазном року. 

Пафос је традиционална база наших фудбалер, већ трећу годину за редом наша екипа се враћа у овај кипарски град. Зато је Црвена звезда већ постала познати бред на острву у сред Медитеррана. И овог пута нашу експедицију дочекали су изузетно љубазни домаћини који су се постарали да наши играчи и стручни штаб имају све потребне услове да одраде што боље припреме, да им ништа не недостаје  како би били фокусирани само на рад на терену.

Све тренинге екипа ће и ове године имати на Градском стадиону у Пафосу и у Спортском центру у Јероскипу. Они испуњавају све захтеве наше екипе и пружају нашим првотимцима могућност да раде на уређеним теренима.

Након што заврши са свим обавезама наша експедиција ће имати прилике да ужива на уређеним и модерним шеталиштима поред мора, што ће јој свакако пријати како би и на овај начин сви напунили батерије пред наставак првенства.

Наши фудбалери ће, упркос напорном путу и томе што су из Београда полетели у шест часова ујутру, данас одрадити први поподневни тренинг. Он је заказан за 15 часова по српском времену.

Повезане вести

Leave a Comment