Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш: Мислимо само на тренинге

Другог дана боравка на Пафосу фудбалери Црвене звезде су по појачаном ритму наставили са тренинзима.

И данас су на програму два тренинга, а један од најискуснијих и фудбалер који иза себе има много припрема са Црвеном звездом Ненад Милијаш истиче значај првог дела припрема.

Јуче смо тек допутовали, имали смо уводни лаганији трениниг. Данас је већ другачије, тренинг је био дужи а и радило се с лоптом. Играчима је увек лакше када се ради с лоптом. Суви тренинзи јесу тешки, дуго трају, али знамо зашта се спремамо. Нико нас не пита да ли нам пријају или не, знамо и сами да су нам ти тренинзи потребни за касније. То је нормално, сваке припреме су тешке. Фокусирани смо на тренинге, не размишљамо о утакмицама већ само о стицању физичке припреме. Јесмо тек на почетку, али не трају дуго и морамо се што пре спремити за Европу — јасан је Милијаш.

Екипа је и претходне године боравила у истом овом месту.

Пафос је супер, услови су чак и бољи него претходне године, терени су одлични. Време нас за сада служи, тако да смо презадовољни.

Најтеже је свакако најмлађима. На списку фудбалера нашла су се и четворица омладинаца.

Ово су њихове прве припреме и са те стране им је и најтеже, мало су уплашени. Али, фини су и вредни. Ми смо ту да им помогнемо колико можемо, овде је теже него у омладинцима где су они главни, они који воде. Овде морају да помажу, да носе ствари, али сви смо прошли кроз то — рекао је Милијаш.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Marko јан 15, 2018 at 16:07

Misli ti na penziju… HVALA TI ZA SVE, ali vreme je! Lukovićeve i Anđelkovićeve „majstorije“ ne bi gledali prethodne sezone, da su kao ljudi na vreme otišli u zasluženu penziju.

Reply

Leave a Comment