Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Никола Павловић: Можемо до победе у Новом Пазару

Одбојкаши Црвене звезде у петак 19. јануара (18 часова) гостују Новом Пазару у оквиру 13. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-бели су се у првом делу сезоне састали са Новим Пазаром од кога су, после велике борбе, изгубили у Београду резултатом 2:3, по сетовима 25:19, 25:21, 24:26, 25:27, 13:15.

Сигурно је да ће бити тежак меч. Последњих пар утакмица смо одиграли на високом нивоу и ако будемо наставили са добром игром сматрам да можемо да им се реванширамо и да их победимо у Новом Пазару – изјавио је блокер црвено-белих Никола Павловић.

Звезда се тренутно налази на 8. месту на табели са скором 4-8, док је Нови Пазар након првог пораза у првенству, од Спартака из Суботице, пао на 2. место и има скор од 11 победа и једног пораза. Наши одбојкаши у последњих неколико мечева су показали завидну форму.

У последњих неколико утакмица стварно играмо веома добро. Добре игре су почеле још од меча са Војводином који смо изгубили, али форма од тада расте. Иако је била пауза наставили смо у добром ритму и веома сам задовољан нашим играма – истакао је Павловић.

Утакмица 13. кола БПШ Суперлиге Србије између Новог Пазара и Црвене звезде игра се у петак 19. јануара од 18 часова у дворани Пендик у Новом Пазару. Меч ће судити Ђорђе Зеленовић и Томислав Поповић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment