Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић: Уморни, али не жалимо се

Први део зимских припрема полако се ближи крају, а боравак црвено-белих на Пафосу ускоро ће се завршити.

У недељу следи повратак у Београд, и чини се да је право време за то јер су фудбалери, судећи по речима Бранка Јовичића, све уморнији.

Ово је само први део припрема и сви смо знали шта нас очекује. Првих седам дана ради се интензивно, ради се на снази. Битно је да смо сви здрави. Јучерашњи дан је прошао у најбољем реду, ујутру смо играли игрице са лоптом, фудбал у четири боје. Поподне смо имали лакши тренинг и полако приводимо крају први део припрема — рекао је Јовичић.

Звездин везиста је задовољан урађеним до сада.

Могу да кажем да сам задовољан. Имали смо малу паузу после стварно напорног првог дела сезоне у којем смо одиграли 38 утакмица. Изузетно смо се брзо вратили у ритам, и сад нас већ очекују и припремне утакмице како бисмо се припремили за европске изазове, као и за завршницу Суперлиге.

Јовичић истиче да је веома важно то што је први део припрема прошао без повреда.

Свима тешко падају припреме, боле нас мишићи, умор нас полако стиже. Али, сви смо здрави, орни за рад, нико се претерано није жалио и сви на сваком тренингу пружају максимум. То је плус за ову екипу, као и атмосфера коју држи Марко Гобељић — рекао је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment