Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Задовољан сам

Фудбалери Црвене звезде данас се враћају у Београд након одрађене прве фазе зимских припрема.

Утисак је да су Звездини фудбалери добро радили, али коначну реч по овом питању свакако даје шеф стручног штаба Владан Милојевић.

— Могу да будем задовољан, одрадили смо све оно што смо планирали, и оно што је јако битно имали смо феноменалне услове. Овде у Алмира хотелу домаћин је учинио све да се осећамо као у Београду. Такође, терен који смо имали на располагању је био у одличном стању. Кипрани су народ који обожава фудбал, прати фудбал, и морам да се захвалим људима из хотела, као и општине јер су нам дали главни терен. То је терен где ФК Пафос игра своје званичне утакмице, а ми смо на њему тренирали. Нисмо имали проблема што се тиче времена, можда је само један дан био проблематичан и искористили смо време на добар начин — сумирао је Милојевић.

Однос према тренингу и приступ је нешто што сваког тренера посебно интересује када су фудбалери у питању. Звездин стратег је веома задовољан својим фудбалерима.

— Задовољан сам учинком и мотивацијом, као и залагањем. У овом тренутку смо мало у лакшој позицији него летос, скоро сви играчи су остали са нама, и они су навикли на мене и ја на њих. Сада када се познајемо, много је лакше. Нови играчи су се добро уклопили. Бен није много играо, мало је ван такмичарског ритма, очекујем да ће брзо и он бити на правом нивоу што се тиче физичке припреме. Хајдин је играч којег смо узели јер је квалитетан, јер је наше дете, добро се уклапа и биће му потребно још времена, али нема ту никаквих проблема.

Омладинци су, такође, оставили веома добар утисак.

— Код њих ми је много битно то што су професионалци и добри момци, желе да уче и да раде. Њихов таленат није споран, али да би био прави фудбалер и професионалац, поред талента мораш да будеш и добар момак. Могу да кажем да сам изузетно задовољан њима, и ето, сада смо их повели на припреме и они су будућност Црвене звезде и на њих ће се Звезда у будућности ослањати, и пресрећан сам што их имам — рекао је Милојевић.

 

Повезане вести

1 comment

dejo јан 23, 2018 at 13:51

Miloje trazi od uprave Crvene Zvezde da one igrace koje treba prodati da ih ubijedi da idu al da ima Crvena Zvezda procenat od sledece prodaje tih igraca sto se dovodjenja igraca trazi iskljucivo igrace da dovedu u Crvenu Zvezdu koje ti zelis Miloje reci Miloje Terzicu da zovne Ronaldinja i da ga postavi za glavnog skauta Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment