Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић – Пуно рада, али и смеха

Најбољи стрелац Црвене звезде у Суперлиги Александар Пешић није био део Звездине екипе летос док се припремала за нову сезону. Овога пута, Пешић је заједно са целом екипом одрадио први део припрема свестан колико су саме припреме важне.

— Задовољан сам, пре свега како сам ја одрадио ове припреме, али и цела екипа. Биле су мало теже припреме, поготово то важи за овај први део који је увек најтежи, али прегурали смо то најтеже. Напорно јесте било, али шеф је све дозирао у договору са нама, водио је рачуна колико смо уморни и важно је да се нико није повредио што значи да је све успешно прошло. Полако сви улазимо у ритам, нисмо још на нивоу у којем смо били пре два три месеца, али  почињемо и да играмо на тренинзима, и то ће на другом делу припрема да буде приоритет — објашњава Пешић.

Након неколико дана боравка у Београду, следи пут у Анталију на другу фазу.

— Имамо три или четири дана да одрадимо у Београду, можда буде и пријатељска утакмица у Београду. Полако се спремамо, и ја кажем, како се игра у припремном периоду тако се игра у првенству. Зато треба да покушамо да победимо сваку утакмицу како би нам прешло у навику, и са тим металитетом дочекамо ЦСКА и првенство.

И наш нападач истиче колико је важно имати добру атмосферу у екипи, нарочито у периодима када се жестоко тренира.

— Овде сам већ шест, седам месеци, атмосфера је увек била феноменална. И када нам је тешко налазимо снагу јер је немогуће да не буде добра атмосфера поред Гобељића, Жулета, Борјана… Налазимо неку енергију, то нас и одржава на припремама и мислим да ћемо тако да наставимо — рекао је Пешић.

Повезане вести

Leave a Comment