Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Хајдин – Сјајно је вратити се у Звезду

Звездино зимско појачање Стефан Хајдин одиграо је први пријатељски меч у црвено-белом дресу против екипе Графичара. Наш тим забележио је убедљиву победу од 5:0 тако да нема сумње да ће наш леви бек по лепом памтити овај сусрет.

– Феноменалан је осећај обући дрес Црвене звезде, до пре шест месеци нисам могао ни да сањам да ће се ово десити. Драго ми је што сам се вратио и што сам на леп начин отпочео нови стаж у свом вољеном клубу. Одлично сам се осећао на терену, као и читава екипа данас. Утакмица је протекла у најбољем реду, што је најважније без повреда. Голови нису изостали, а то нас све изузетно радује – рекао је Хајдин.

Одличан продор и центаршут Хајдина у 79. минуту крунисао је поготком Павков.

– Моји саиграчи су подједнако заслужни за целу акцију и за гол. Одиграо сам дупли пас са Вељком Николићем и успео да упослим Павкова, који нас је одлично испратио.

Црвено-беле сутра од 13 часова на помоћном терену Маракане очекује пријатељски сусрет са екипом БАСК-а, а само дан касније полазак у Турску на други део припрема.

 

– Имали смо два слободна дана након тешког рада на Кипру. Јуче смо одрадили два тренинга како бисмо се прилагодили на временске услове. Није лако, дошли смо из Пафоса где је било скоро 20 степени сваког дана на београдска два степена. Провере против Графичара и БАСК-а ће нам много значити. Свака утакмица, небитно против кога играмо, нама фудбалерима је много важна. Што више лепих акција и голова будемо бележили тако ће и наше самопоуздање расти – поручио је Хајдин.

Повезане вести

Leave a Comment