Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда и „Cashback World“ потписали уговор о сарадњи

На свечаном догађају који је организован специјално овим поводом, КК Црвена звезда мтс и реномирана светска компанија „Cashback World“ озваничили су двогодишњу сарадњу.

КК Црвена звезда мтс и реномирана светска компанија „Cashback World“ озваничили су двогодишњу сарадњу. На свечаном догађају који је организован тим поводом параф на сарадњу ставили су генерални директор КК Црвена звезда мтс Давор Ристовић и директор „Cashback World“, Владан Бућковић, компаније у оквиру које послује „Cashback World“ на територији Србије.

КК Црвена звезда мтс се овим путем захваљује „Cashback World“-у што је у нашем клубу препознао партнера који ће њихов бренд учинити још већим. Бити Звездаш је велика привилегија, а сарадња Црвене звезде и „Cashback World“-а ће још једном то доказати на делу – изјавио је Давор Ристовић.

Овај сјајни пројекат нам пружа јединствену могућност да сарађујемо са једним од водећих спортских клубова у Србији – нагласио је Владан Бућковић.

У фокусу сарадње биће навијачи Црвене звезде и жеља да се члановима клуба који су уједно и власници чланске карте ’’Звездаш’’ омогуће бројни бенефити и привилегије.

Наиме, сви власници чланске карте ’’Звездаш’’ биће у могућности да постојеће картице замене за нове, а сви власници сезонских карата и учесници акције ’’Донирај и доминирај’’ добиће по аутоматизму своје нове „Cashback“ картице. О бројним бенефитима и привилегијама, као и о местима где могу да преузму своје нове картице Звездаши ће бити благовремено обавештени у најскоријем року.

О бренду „Cashback World“

Циљна група „Cashback World“-а су потрошачи који желе да штеде новац приликом куповина у продавницама широм света или путем онлине шопинга („Cashback“ и „Shoping Points“). „Cashback Solutions“ се обраћа свим предузећима која желе да користе интернационални Програм лојалности купаца заступљен у многим браншама. „Cashback World“ је тренутно присутан на 47 тржишта. 8 милиона чланова користи предности из куповина у око 80.000 партнерских фирми широм света.

„Cashback World“ се већ годинама ангажује у области спорта и закључио је многобројне кооперације у области фудбала, мотоциклизма, хокеја на леду и рукомета, међу њима су СК Рапид Беч, МотоГП™, Европска рукометна федерација и италијански голферски савез. „Cashback World“ је активан и у ЦСР области и подржава „Child & Family Foundation“, удружење за пружање помоћи угроженој деци, младима и породицама, као и Греенфинитy Фоундатион, удружење које се залаже за одрживу заштиту животне средине.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment