Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши дочекују Краљевчане

Одбојкашима Црвене звезде је пријала празнична пауза, пошто су у 2018. години забележили две победе у прва два одграна меча, док су у текућој сезони у једанаест утакмица одиграних прошле године у оквиру Првенства Србије забележили свега три тријумфа. Прилику да наставе победнички низ имаће против „фењераша“ – екипе Рибнице.

Краљевчани су годинама стабилан суперлигаш, у последњих неколико сезона су имали запажене резултате у домаћим такмичењима, пре свега у Купу Србије, где су играли и финале, али ове сезоне им никако не „цветају руже“. Остварили су свега једну победу из тринаест утакмица и убедљиво су на последњој позицији у Лиги, са минималним шансама да и наредне сезоне играју у друштву најбољих. Победили су до сада само екипу Ниша, минималном разликом на свом терену у седмом колу шампионата.

Према томе, захутали црвено-бели после победе у Новом Пазару имају шансу да наставе пут ка горњем делу табеле, али наравно, улогу фаворита би требало оправдати на терену. Подршка навијача би била значајна, али с обзиром да се утакмица преклапа са евролигашком утакмицом кошаркаша, који у петак дочекују Олимпијакос, тешко је очекивати да ће бити било каквог помака по том питању.

У сваком случају, идемо до нове победе!

XIV коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Рибница,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, петак, 26. 01. 2018. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment