Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић – Фантастични Звездини омладинци

Прве две победе на припемама у Турској улиле су додатно самопоуздање изабраницима Владана Милојевића. Ненад Крстичић истакао је да је најважније да сви наши играчи остану здрави.

– Задвољан сам како смо одиграли, у утакмицама на припремама је заиста најважније да нема повреда, као и то да се одлично уиграмо. Одличан посао смо урадили на јучерашњим мечевима, полако се нови играчи уклапају у систем тако да сви можемо у клубу можемо да будемо срећни. Против Динама нисмо примили гол, такође један податак који нам подиже самопоуздање. Идемо даље, настављамо да се спремамо за двомеч са ЦСКА – рекао је Крстичић.

Звездин везиста изнео је низ похвала на рачун најмлађих играча у тиму.

– Наши омладинци су заиста одлични, већ су у првом делу припрема радили са нама. На првим тренинзима сам видео да су то квалитетни играчи, брзо схватају и спроводе у дело све што шеф од њих тражи. Заиста су сви добри момци.

На прве две припремне утакмице у Турској на месту штопера нашао се Страхиња Ераковић који пролази своје прве припреме са првим тимом.

– Одбрана са Страхињом изгледа одлично. Он је заиста велики таленат и сматрам да клуб од њега треба да очекује много – поручио је Крстичић.

Повезане вести

Leave a Comment