Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Поподневни тренинг – Гобељић у строју

Након две победе у пријатељским сусретима са Стумбрасом и Динамом из Бреста фудбалери Црвене звезде одрадили су тренинг опоравка.

Изабраници Владана Милојевића су имали прво слободно преподне од доласка у Анталију. Искористили су га како би се одморили од мечева и напорног рада. Они најмлађи, Звездини омладинци, своје време утрошили су у теретани, како би били у што бољој форми.

Сунчано поподне наши фудбалери провели су на терену. Тренинг забавног карактера на пријатних 15 степени одрадили су од 17 часова по локалном времену. Уобичајено загревање претходило је шеви у три групе. Највише смеха било је у екипи у којој су се за лопту наши играчи борили са шефом стручног штаба Владаном Милојевићем. Како би се опоравили, припремили за сутрашњи напоран рад и забавили, као задатак наши играчи такмичили су се у ударцима са дистанце. Екипа која је била мање прецизна морала је да истрчава половину терена као „казну“. Тиме је завршен четрдесетпетоминутни рад.

– Сигурно је после јучерашњих сусрета екипи пријало слободно преподне. Заправо, нисмо сви имали одмор. Ја сам имао мањи проблем са повредом и претходних дана нисам тренирао тако да сам јутрос радио индивидуално, а поподне сам се прикључио екипи. Сада се осећам одлично, спао је оток који сам имао и зато сам се већ вретио у устаљени тренажни процес са екипом. Било је данас и смеха и забаве на тренингу како бисмо се опустили и како бисмо што лакше савладали умор. То је и најбитније, да се сви одлично слажемо и да влада фантастична атмосфера у екипи – рекао је Гобељић.

Звездин универзалац истакао је да је најважније да се екипа добро покаже и припреми за први меч у пролећном делу сезоне.

– Сутра се враћамо устаљеном ритму од два тренинга на дан, спремамо се за наредне пријатељске мечеве који нас очекују. Најбитње је да смо сви здрави и да се што боље покажемо у проверама које нас очекују у Турској. И управу и читав стручни штаб изненађује колико добро стојимо на терену и колико добро трчимо, а то је најбитније у припремном периоду како бисмо се што боље спремили и прошли ЦСКА – поручио је Гобељић.

Повезане вести

3 comments

milos rankovic јан 30, 2018 at 17:30

NESTO OVDE NIJE CISTO NIKAKO PRVO IZVLACIMO SE SAD NEMA PARA GDE SU PARE OD GASPROMA OD ULAZNICA RAZUMEM PRODATI BOACIJA ILI KANGU ISTICE UGOVOR ALI PRODAJES RADONJICA DECKO TEK POCEO DA SE DOKAZUJE TERZICU UVEK SAM TE PODRZAVAO SAD NESTO MUTIS MRKELA PRICA TEBE NEMA GDE SU PARE OD NAGRADA IZ UEFA STA CE TI TRI LEVA BEKA NIKAD MIRA U FK I KK CRVENA ZVEZDA

Reply
шаљив јан 30, 2018 at 14:53

желим да се огласим и мислим без претјеривања да партизан има тренутно јачи тим и престиће нас у броју титула.довели су ивановића и здјелара а онај украјинац није лош.бодови се преполовљавају.ми немамо дуго играча средине терена и опет ће нам се поновити ,,вождовац,,а онда ће мо у јуну довести 10 играча.немамо дугорочног плана.милоју свака част,врхунски тренер

Reply
Dragan јан 30, 2018 at 01:09

Jel ima sanse da mi nekog prodamo u zivotu??? Trabunjali o 10, 12 miliona za Boacija…sad ga nude za 6 miliona…i opet kilavo… za ove druge strance i Srnica niko ne nudi ni 500.000…jer im isticu ugovori…a pre par meseci pricali se da ne damo Kangu ni za 4 miliona…a Sparta ponudila 600.000 i na kraju odustali i od te ponude…kako cemo bez kinte da ostanemo za sve te igrace! uzas!

Reply

Leave a Comment