Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Буран финиш прелазног рока: Мркела потврдио понуде за Боаћија, Кангу и Радоњића

Прелазни рок се ближи крају, а Црвена звезда још увек није продала ниједног фудбалера. Ипак, Митар Мркела је потврдио да у финишу постоје понуде за три играча.

Већ месецима се говори о одласку Ричмонда Боаћија, понудама или интересовању Рена, Динама из Кијева, Челзија, Вест Бромвича… Цифра је варирала између 6 и 10 милиона. Ипак, до самог финиша прелазног рока, нападач из Гане није променио средину. Сада, међутим, Митар Мркела потврђује да постоји понуде. Прилично слабија од свих које су се до сада помињале.

Спортски директор клуб рекао је новинарима у Анталији да постоји понуда од 4 милиона евра и 20% од наредне продаје, али није желео да говори о имену клуба, преноси Моцарт спорт.

Што се тиче одласка Гелора Канге, чини се да је Спарта из Прага на корак од ангажовања везисте из Габона, након што их је овај одбио већ четири пута ове зиме.

„Кангин менаџер је у Прагу и чекамо његово јављање, док смо ми дефинисали све. Штутгарт је поново запео за Радоњића, видећемо… Знаћемо све вечерас или ујутру.“

Поред ова три играча, актуелан је и одлазак Славољуба Срнића, за кога се наводно интересују поједини италијански клубови. Поред тога, Доналд и Ле Талек имају уговор до лета и могућност да преговарају са другим клубовима веома брзо. Како ствари стоје, неће бити наставка сарадње.

Повезане вести

17 comments

LA[K]I јан 31, 2018 at 19:05

Prvo Radonjic nece nigde otici u narednih godinu ipo dana jer NIJE NAS IGRAC!!! Tek od 01.07.2019. on postaje nas igrac i tek tad mozemo da ga prodamo (samostalno), sve ostalo je Terzino prodavanje magle! Sto se tice Boacea, ocigledno je da se neko mnogo nalupao sa ciframa od 8 do 10 miliona, a da niko nije poslao ni priblizne ponude. I Boaci ostaje u Zvezdi sto se moglo i ocekivati, ako vec nije prodan na pocetku prelaznog roka. Zasto zamena za Kangu nebi bio Lukovic? Decko imao sjajnu sezonu polusezonu u Vozdovcu, treba da mu se da sansa, a ne da bacamo pare na neke propale talente i ove sto nece da se vrate u Srbiju! Dakle garantujem da je Lukovic bolji od Aleksica i to zna svako ko ga je bar malo pratio u Vozdovcu! Moje misljenje je da je prelazni rok dobro odradjen. To sto nas je uprava nalozila da cemo dovoditi neka mega pojacanja i uzeti brdo love, to su druge na stvari i nemaju veze sa realnoscu, a priznajem i ja sam se navukao na takve price zbog letnjeg prelaznog roka koji smo sjajno odradili! Svakako uzimamo titulu i mozemo da prodjemo CSKA!

Reply
dejo јан 31, 2018 at 18:51

Sportski direktore Mrkela zadrzite u Crvenu Zvezdu sledece igrace produzit ugovore sa njima Radonjic ,Le Talek ,Donald i Boaci dovedite Marina ili Krkica ako ne moze jedan od ove dvojice da se dovede trebalo bi vidjet u FK Antalija ima li igraca za Crvenu Zvezdu Mrkela to bi trebao da vidis sa Terzicem valjalo bi dovest Vukanovica u Crvenu Zvezdu ,sportski direktore Crvene Zvezde Mrkela nadam se da ces zajedno sa Terzom da napravite odlican posao jer ocekujem od vas dvojice da napravite jos jacu Crvenu Zvezdu da bi se osvojila dupla kruna u Srbiji i neki znacajniji rezultat u LE iznenadite nas pozitivno upravo Crvene Zvezde sto se tice trenera Crvene Zvezde Milojevica samo napred Miloje moju punu podrsku imas inace rezultati sve govore kakav si ti trener vrhunski nadam se da ces i ti napravit sa Crvenom Zvezdom zasluzujes da vodis jos deset godina Crvenu Zvezdu Miloje nadam se da ce uprava Crvene Zvezde uvidjet to a i dovest prave igrace u Crvenu Zvezdu da bi bila jos puno jaca Crvena Zvezda

Reply
Dejan јан 31, 2018 at 14:26

Ako Radonjic bude otisao…e…onda je i titula daleko!!!

Reply
Sasa јан 31, 2018 at 07:46

Vratite Andriju Lukovića sa pozajmice, bolji je od Danijela Aleksića, dajte momku šansu!

Reply
Dragan јан 31, 2018 at 01:15

Pa, Radonjic nije u potpunosti nas igrac! Kako mozemo onda mi da ga prodamo?? Nismo od Italijana ni mi, ni Cukaricki otkupili ugovor za Radonjica! Kako ga onda mi prodajemo? Ja nisam fan Kange, uglavnom je igrao kao da je psihopata, ali mi nemamo zamenu za njega! Nemamo kombinaciju sa Ivanicem, propala prica sa Danijelom Aleksicem…najbolje ocenjeni igrac Prve Lige, Ivanovic iz naseg prijateljskog kluba Spartaka otisao u Partizan(odlican igrac, ali bih voleo da kod Grobara propadne)..i ne vidim ko bi mogao da nam bude plejmejkere umesto Kange…Kristicic to nije! Na kraju cemo nakon pet godina jurnjave da dovedemo Krunica za pleja, ali on je stvarno nivo Vozdovca i Borca iz Cacka…ne svidja mi se prodaja bitnog igraca za koga nije spremljena zamena…

Reply
шаљив јан 31, 2018 at 00:35

довео би марина или кркића у средину и још вукановића

Reply
milos rankovic јан 30, 2018 at 21:39

E BRACO SVI MI ZNAMO KO VODI ZVEZDU AKO PRODAMO KANGU RADONJICA I BOACIJA MI PRVACI NECEMO BITI KAD SE BODOVI PODELE BOACIOK IMAMO ZAMENU KANGU NE ZNAM DOBAR JE AL MOZE KRSTICIC DA GA ZAMENI ALI RADONJICA TAJ DECKO ZAPAMTITE ZA TRI GODINE VREDECE PEDEDSET MILONA KAD ODE U INOSTRANSTVO

Reply
Estrella Roja јан 30, 2018 at 20:25

Izgleda da je evropski bljesak bio nevorovatan splet kosmičkih koincidencija. Nikakav sistem ne postoji i sva je prilika da budemo čekali naredne dve i po decenije za novo evropsko proleće. Umesto da se postojeće snage zadrže i samim tim na Ruse krene hrabro i odlučno, jer se pokazalo u prijateljskim mečevima da nisu takav bauk kako smo mislili posle izvlačenja, kreće se u paničan pokušaj prodaje svega što ima neku cenu. Ako nude za Kangu 100 00 evra, dobro je, bolje išta nego odlazak bez obeštećenja u junu. Kakav provincijalizam. Šta god da nam tzv. sportski mediji servirali kao istinu u vidu neizbežne potrebe rasprodaje stranaca činjenica je da su stranci bili nukleus uspeha Zvezde ove sezone, čak su pored njih zaigrali i naši igrači i preko očekivanja. Ali, ako mislimo da Krstičić, Račić i Pešić budu udarne igle u narednom periodu, hmmm….neko je u debeloj zabludi.

Reply
sladajac јан 30, 2018 at 20:05

Ako prodate Boacija i Radonjica za te pare sto se pominju u stampi,uhvatite se Terzicu i Mrkela za ruke pa pravo na Brankov most i skocite u vodu!!!…

Reply
Suhoj37 јан 30, 2018 at 19:54

Tačno sam znao da će se ovako nešto desiti, to jest da će se sve rešavati pred 5 do 12 ali bukvalno!Srećom, zamenu za Boaćija imamo to se ne brinem, ali da li će se stići naći zamena za Kangu???
PS – Radonjića ni slučajno ne prodavati!!!

Reply
Pera јан 30, 2018 at 19:58

Zvezda ima kvalitetnijeg igrača u Krstičiću od Kange i to će ovaj na proleće pokazati. Realno je da i klinci dobiju šansu da pokažu šta znaju na terenu. Kako ćeš znati ko koliko može ako mu ne pružiš šansu da to praktično pokaže.

Reply
dusan јан 30, 2018 at 22:27

Krsticic ne moze Kangi ni kopacke da nosi. Ako odlazi Kanga Danijel Aleksic mora da dodje. Bocijev odlazak moze da se prezivi, ali Radonjicev ne moze.

Reply
Pera јан 31, 2018 at 17:05

Mi očigledno gledamo dva fudbala. Prijatelju taj Krstičić je na svakom delu terena, razigrava pola tima ima idealan pas i pre svega pregled igre što Kanga nema. Kod njega je svaka lopta kod kreiranja napada ali on vidi na terenu samo Boaćea. Sve ono dobro što se videlo na terenu u organizaciji igre je doneo Krstičić dok je Kanga samo stajao na centru i pravio rupe u veznom redu. Pomere li Krstičića malo napred dobiće prostor za Jovičića koji je sada fit i imaćemo brži i ozbiljniji tim. Radonjić je ključ igre a njegova zamena Adžić. Svi zaboravljaju još jednog momka koji je zlata vredan u ovom timu a to je Milić katica za sve izuzetan fudbaler i po meni njega treba forsirati podjednako kao i Pešića jer može mnogo u sredini napada mada je najviše dosad davao desno po aut liniji. Mnogo bi bilo dobro kada bi doveli Aleksića ako ode Boaće. Ali za obrazloženja treba mnogo više prostora.

Reply
dusan јан 31, 2018 at 18:56

vidi, prijatelju. mi smo imali samo dve ozbiljne poluge u ovom timu – kangu i milojevica. ostao je samo milojevic. sve pare koje stignu treba uloziti u njega jer kad je mogao od ovih polutana da napravi nesto napravice od bilo cega. adzic, jovicic, milic, krsticic… ne prave razliku. a sada idi gledaj taj tvoj fudbal

Pera јан 31, 2018 at 19:40

A što ti onda navijaš za tim koji ima igrače polutane. Ko da su se neki igrači rodili i odmah postali veeliki fudbaleri. Svi igrači prolaze kroz razne periode u karijeri. Ajd da se kladimo da Kanga tamo neće biti na nivou iz Zvezde. Pri tom nikako ne mislim da je ovaj bio glavni igrač Zvezde jer ne volim igrače koji misle da se vrti sve oko njih a tim ima 11 igrača i svako mora da ima svoje mesto u dobrom timu i on je dobar upravo ako se vidi doprinos svih igrača a ne pojedinca. Milojević je prijatelju napravio tim i zato ima rezultate. Napraviće on i od ovih polutana dobar tim nemoj sumnjati u to. Ovaj tim ima hemiju i uvek neko drugi povuče i vodi tim napred ka uspehu. Verujmo svi u klub jer je počeo da liči na sebe iz ranijih perioda uspeha.

dusan јан 31, 2018 at 20:36

ne vredi. idi gledaj taj tvoj fudbal

maki јан 30, 2018 at 19:25

Terzo pamet u glavu, ne zajebavaj se sa rasprodajom tima i glupostima! Mogu misliti kakve zamene su spremne, čeka neki novi Rikardinjo RSB skauta kao zapeta puška da nas odere i ne pokaže ništa.

Reply

Leave a Comment