Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Победа „белих” на мини-турниру

Двочасовни напоран рад уз добро расположење обележио је поподневни тренинг фудбалера Црвене звезде четвртог дана боравка у Анталији.

Након што су у јутарњим часова радили вежбе снаге, наши фудбалери су на поподневном тренингу прешли на рад са лоптом. Отпочели су уобичајеним загревањем. Пошто су истрчали неколико кругова, наши фудбалери су прешли на део тренинга који је изазвао највише смеха. Подељени у две групе, нетипично за фудбалере, одиграли су неку врсту рукометне утакмице. Разлика је била у томе што, да би се гол важио, морао је да буде постигнут главом. Доналд се показао јако добро и у овом спорту, те га је тренер Милојевић кроз смех питао да ли се у Холандији бавио рукометом. Потом су наши првотимци прешли на оно у чему највише уживају – популарну шеву. Овог пута били су подељени у три групе и по шалама које су се могле чути видело се да се изузетно радују раду са лоптом.

Након 45 минута прешли су на већи терен и, на опште задовољство, одиграли мини-турнир. Четири екипе, „бели”, „црвени”, „наранџасти” и „жути” састојали су се од по седморице играча и правило је било да се са највише три контакта ослободе лопте. У финалу су се састале екипе „белих” и „црвених”. Победу су однели играчи који су носили беле маркере резултатом 3:2. За њихову екипу у листу стрелаца уписали су се Хајдин, Лука Илић и Павков који се истакао и у првом мечу са два поготка. У утакмици за реће место бољи су били „наранџасти”, екипа у чијем саставу је био и шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Пошто је означен крај тренинга готово половина играча остала је на терену како би вежбали пенале и ударце са дистанце. Ређали су се лепи голови и прецизни шутеви Боаћија, Бена, младог Илића, Радоњића, Доналда, Канге.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment