Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Хајдин – На припремама као у војсци

Дан пре два пријатељска меча која их очекују фудбалери Црвене звезде одрадили су двочасовни тренинг са лоптом. Звездин новајлија Стефан Хајдин истакао је да жели да његова екипа настави са иузетно добрим и преданим радом.

– На првом тренингу смо радили вежбе снаге и стабилизације, да бисмо поподне укључили и рад са лоптом. Прва вежба коју смо радили, нека врста рукомета, била је изузетно забавна и заиста смо се доста смејали, поготово смо се сви шалили са Кангом коме скок-шут не иде баш најбоље. После тога прешли смо на шеву, наш омиљени део који нам прија невезано за то да ли смо уморни – рекао је Хајдин.

На данашњем тренингу наши фудбалери су, подељени у четири екипе, одиграли мини-турнир.

– Мој тим је победио, први меч добили смо резултатом 6:2, а други са 3:2. Заиста је фантастичан осећај бити део победичке екипе. На голу смо имали Борјана, нашу хоботницу, ту је био Савић, стуб одбране, у средини су играли велемајстори Милијаш и Крстичић, десно је био млади Лука Илић, а егзекутор је био Павков, наш Златан Ибрахимовић. Са нама је играо и асистент шефа стручног штаба Влада Јанковић, спој знања и искуства. Било ми је задовољство да будем уз њих и да помогнем и у нападу и у одбрани.

Нова два пријатељска меча очекују изабранике Владана Милојевића сутра од 9:30 и 17 часова по српском времену.

– За сада све иде одличним током и заиста сам задовољан, а мислим и да је стручни штаб задовољан оним што приказујем. Очекујем да ће цела екипа наставити са добрим радом и играма и да ћемо се максимално добро припремити за наставак сезоне.

Мало слободног времена које имају наши фудбалери користе за одмор и опуштање.

– Овде имамо све услове за опуштање након напорног рада.  У неку руку и јесте тешко, с обзиром на то да је ово као неки вид војске. Устајемо у исто време, одлазимо на доручак, потом код физиотерапеута да нас загреје и бандажира, потом право на тренинг. Ја након рада и тушраја морам и да сушим косу. После тога следе ручак и поподевни одмор, па све исто за други тренинг. Углавном се од свега опуштам уз музику и читање књига, а такође време проводим и са саиграчима – поручио је Хајдин.

Повезане вести

Leave a Comment