Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш – Повреде најтежи део меча

Други меч који је Црвена звезда одрадила петог дана припрема у Анталији такође је завршен без победника. Сусрет са македонским Силексом завршен је разултатом 1:1.

– С једне стране утакмица је била тешка. Дали смо гол на време, али после тога смо из наше грешке, након прекида, примили погодак. Омеле су нас повреде, у последњих пола сата играли смо са играчем мање. Све у свему, урадили смо оно што је најбитније, доста смо трчали што је на утакмицама у овом делу припрема најважнија ствар. Сигурно ми није драго што данас нисмо победили, али каже се да је резултат у другом плану. Лично за мене то није тако, волим да победим сваку утакмицу тако да ми је жао, али има још времена до сусрета са ЦСКА, који је нама јако битан и све на припремама радимо управо због тог меча – рекао је Милијаш.

Повреде су оно што је нажалост обележило сусрет са Силексом.

– Лично ми је јако жао због тога, јер је на овим утакмицама најбитније да се нико не повреди и да сви истрче 90 минута. Ми смо имали неколико проблема на овом мечу, Боаћи на почетку, Аџић после. И Бабић се жалио на бол, али је издржао до краја. Доста повреда је било, а то је нешто што најмање ваља.

Црвено-бели су на два данашња меча остали непоражени.

– Свака утакмица је провера за себе, Силекс именом није јак противник, и они су у припремној фази као и ми. Играли смо у комбинованом саставу, нисмо изгубили ниједну утакмицу данас што је са једне стране битно, као и чињеница да смо добро истрчали мечеве – поручио је Милијаш.

Повезане вести

1 comment

шаљив јан 31, 2018 at 20:54

сВака ти част на свему уучињеном,али ти и анђелковић можете без подцјењивања мали фудАЛ

Reply

Leave a Comment