Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Све извесније: Канга, Ристић и Плавшић поново у истом тиму

Пре само седам месеци били су у истом клубу. Пре шест у три различита. Двојица су игром случаја заиграли против Црвене звезде одмах по одласку. Овог јануара, поново ће делити свлачионицу. Како ствари стоје, Гелор Канга, Михаило Ристић и Срђан Плавшић носиће у будућност дрес прашке Спарте.

Плавшић, који је одиграо једну полусезону за Чехе, дочекаће тако бивше саиграче, а оно што је у овом тренутку најбитније за Звездине навијаче јесте одлазак Гелора Канге, који је након четири понуде Спарте које је одбио ипак прихватио пету. Иако је претходних дана новинарима који прате припреме Звезде у Анталији говорио да ће остати у клубу, очигледно је дошло до одређених промена.

То је потврдио и клуб из Прага.

Очекујемо и званичну потврду, до које би требало да дође када Габонац прође прегледе. А до тада, незванично – Звезди ће на име обештећења припасти милион евра, колико и играчу на годишњем нивоу.

Очекује се и расплет када је реч о преосталим играчима за које Звезда има понуде. Оно што брине је повреда Ричмонда Боаћија.

Повезане вести

1 comment

шаљив феб 1, 2018 at 11:19

зар је толико офковца гробара и здјелар и антонов.ннеби рекао да ће мо лако освојити титулу и немој те се чудити ако нас гробари претекну у титулама,онда ће мо се изговарати теоријама завјере ,судијама ,повредама

Reply

Leave a Comment