Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Боаћи – Ето мене ускоро на терену

Нападач Црвене звезде повредио се у среду током пријатељске утакмице портив Силекса, а данас је допутовао у Београд како би се што пре и што боље опоравио и спремио за наставак сезоне.

Да фудбалери нашег тима нигде не могу да прођу неопажено показало је неколико родитеља који су чекали своју децу на аеродрому “Никола Тесла“. Сви су већ на својим телефонима имали фотографије са Боаћијем настале у Истанбулу непосредно пред укрцавање. Наш голгетер иако повређен и овога пута насмејан се појавио на долазном терминалу:

– Сутра ме чека додатно снимање ноге како би имао што боље информације пред прву терапију коју имам заказано одмах након тога. Верујем да ћу већ за 10 дана бити спреман на терену, прве су речи Ричмонда након доласка у Београд.

Сви они који су гледали пренос утакмице против Силекса на нашем Yоутубе каналу забринули су се када су видели да Боаћи не може да настави меч. Од тог тренутка почели су да шаљу поруке подршке и са жељама за што бржи опоравак:

– Наши навијачи су увек невероватни. Та љубав коју ми пружају од дана када сам дошао у клуб је сјајна. Хвала им на свим порукама и поручујем им да ћу се вратити врло брзо, ето мене ускоро на терену, кроз осмех говори Боаћи.

Његове саиграче очекује још неколико дана припрема и два контролна меча која ће морати да одиграју без њега:

– И они су били јако добри према мени кад сам се повредио. Могу да им кажем да је моје тело овде у Београду, али духом сам уз њих у Анталији. Желим да дају све од себе у наредним данима и да се што боље спреме за утакмице које нас очекују. Када се врате ја ћу их сачекати опорављен и заједно ћемо ићи у нове мечеве који следе, закључује Боаћи.

Повезане вести

1 comment

Dejan феб 3, 2018 at 11:05

Brate, zelim ti brz oporavak i uspesnu polusezonu! Da posle toga u junu odes u neku jacu ligu i da Zvezda zaradi na tebi neki novac kako bi delimicno ublazila visegodisnji lopovluk. kada se samo setim koje sve za vreme Lukica bio u UO Zvezde dobro je i da travu imamo…kakve su ono njuske bile!!!

Reply

Leave a Comment