Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Анђелковић – Спремни за Ујпешт

Поподневни рад осмог дана боравка у Анталији био је нешто слабијег интензитета, како би се наши првотимци припремили за сутрашњу пријатељску утакмицу са Ујпештом, која је заказана за недељу од 15 часова, уместо првобитно планираних 16 часова.

Време се разведрило па су овог пута наши првотимци истрчали на сунцем обасјан терен. Загревање је протекло уз вежбе које је нашим првотимцима задавао асистент шефа стручног штаба Владимир Јанковић. Потом су се наши првотици поделили у две групе и уживали су у многима омиљеном делу ренинга, у шеви. Овог пута део екипа које су се бориле за лопту били су и наши голмани. Уз много смеха, на крају тренинга наши првотимци окушали су се у шутевима са дистанце. Најзанимљивији детаљ забележен је када је капитен Милијаш поређао четири лопте на око 20 метара од гола и почео да га погађа пречку. У томе је био изузетно успешан, а како је све изгледало погледајте у видео извештају са тренинга.

Изабраницима Владана Милојевића меч са петопласираном екипом мађарског шампионата Ујпештом биће седма провера од почетка зимских припрема, а за сада су забележили скор од четири победе и два ремија.

– Преподневни тренинг био је нешто јачи, радили смо са лоптом и било је игре пет на пет, док смо поподне ушли у лагани ритам. Радили смо 45 минута како бисмо што свежији ушли у сутрашњу утакмицу. Најважније је да уђемо у утакмицу спремни и да се нико не повреди, видели сте у претходном сусрету каквих смо проблема имали. Наравно да идемо на победу, као и у свим утакмицама до сада. Надам се да ћемо против Ујпешта одиграти још боље него што је то био случај до сада – рекао је Анђелковић.

Контролни мечеви значе екипи како би ушла у такмичарски ритам пред наставак сезоне.

– Много нам значе сви досадашњи мечеви, то су одличне провере с обзиром на то да се приближава меч са ЦСКА. Претходне четири утакмице одиграли смо скоро сви по 90 минута, што је врло важно за сваког играча. Постоји могућност да сутра одиграмо са две екипе по 45 минута и онда нам остаје генерална проба са Зенитом. Све иде по плану и верујемо да ћемо спремни дочекати меч у Лиги Европе.

Одлично расположење влада у тиму Владана Милојевића.

– Презадовољан сам оним што смо до сада урадили, као и атмосфером која се више и не доводи у питање. Радило се изузетно озбиљно и јаким интензитетом када је требало, а исто смо и одморили када је то било потребно. Надам се да ћемо у пођеднако добром маниру привести припреме крају и у Београду завршити припреме за јако важну утакмицу која нас очекује – поручио је Анђелковић.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE феб 4, 2018 at 23:14

nismo mi sa krsticicem i srnicem spremni ni za 5g

Reply
шаљив феб 4, 2018 at 15:13

милоја памет у главу.немој да га убацујеш да се не понови вождовац.он милијаш и рачић су кикс играчи.тешко можемо проћи цска ,али да одбранимо титули иако ни то неће бити лако

Reply

Leave a Comment