Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш – Још увек тражимо форму

Пету контролну утакмицу на припремама у Антаији против Ујпешта фудбалери Црвене звезде завршили су резултатом 1:1. Кпитен црвено-белих Ненад Милијаш истакао је да може да радује чињеница да његова екипа није изгубила ниједан меч у 2018. години.

– Нормално је да у припремном периоду није лака ниједна утакмица, ретко који меч се добија са великом разликом. Данас су и нама и њима биле тешке ноге, терен на коме смо играли је изузетно брз и тврд, али мислим да су обе екипе на крају добиле оно што је требало. Била је ово чврста утакмица, пуна дуела. На крају нисмо изгубили што је јако битно. Радимо како треба, спремамо се за ЦСКА. Имамо још једну утакмицу у Анталији, генералну пробу против Зенита. Верујем да ћемо до тада добити и свежину јер су сада тренинзи лакши него на почетку. Још увек јуримо форму, али верујем да ће до 13. фебруара бити на нивоу – рекао је Милијаш.

Звездин капитен верује да ће уз хитрину екипе доћи и више голова.

– У наредним данима ћемо порадити на реализацији, сада нам проблем представља то што не дајемо више голова. То је нешто што нас је красило током прошле полусезоне и мислим да ћемо поново бити ефикасни у пролећном делу. Још увек смо у фази припрема и нисмо толико хитри колико би требало да будемо. Доста играча је уморно, имамо и проблема са повредама, али биће све у реду када дође време за прву званичну утакмицу, не треба да бринемо пре времена – поручио је Милијаш.

 

Повезане вести

2 comments

dusan феб 4, 2018 at 22:15

koju ti i andjelkovic formu vise trazite?

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2018 at 23:13

haha.u pravu si..jos kad dodamo krsticica i srnica ima da kukamo na sav glas

Reply

Leave a Comment