Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојковић – Зенит најтежа провера

Након дана одмора који су имали наши фудбалери су се данас поново вратили на терен. У току једанаестог дана боравка у Анталији одрадиће два тренинга.

Јутарњи рад отпочео је на сунчаном терену, уз пријатних 13 степени. Наши фудбалери првих пола сата посветили су вежбама које је предводио асистент шефа струног штаба Владимир Јанковић. Играчи су уз много енергије обављали све задатке, а није изостало ни подршке и похвала од стране Јанковића, које су их додатно мотивисале. Потом су се играчи поделили у три групе и отпочели са шевом. Након готово 40 минута рада са лоптом у кругу прешли су на увежбавање акција и завршнице напада.

Наше играче у среду очекује последња пријатељска утакмица у Анталији. Изабраници Владана Милојевића ће одмерити снаге са руским Зенитом од 16:30 минута по српском времену.

– Имали смо јуче слободан дан који смо искористили како бисмо се одморили и повратили свежину. Овог јутра смо одрадили тренинг координације, радили смо шеву и увежбавали акције које ћемо користити у утакмици. Сви се радујемо одмору пред поподневни наставак рада. Полако се ближи крај припремног периода, радили смо све време у одличним условима у Турској, изузетно сам задовољан како читава екипа тренира све ово време. Сви смо одлично припремљени, у овом тренутку нам недостаје мало свежине и брзине, а то ћемо још поправити у Београду до првог меча, како бисмо били максимално спремни – рекао је Стојковић.

На другом тренингу једанаестог дана рада у Анталији наши фудбалери припремаће са за пријатељски меч са Зенитом.

– У утакмици против Зенита нам је најбитније да се нико не поведи и да на терену одрадимо оно што шеф од нас тражи. Крајњи резултат нам није битан, али свакако ћемо дати све од себе да максимално добро одиграмо и да уколико будемо бољи, победимо. Лично ми је толико важна та утакмица.

Сусрет са Зенитом биће осми пријатељски меч наших фудбалера у 2018. години.

– Провера са Зенитом ће нам пред премијерни меч у сезони са ЦСКА значити пошто су и они руска екипа, иако немају исти стил игре. Сматрам да ће тај пријатељски меч бити можда и тежи од оног што нас очекује у сусрету са ЦСКА, али најважније је да на тој утакмици у Београду ми будемо прави и победимо, а сутра само да сви будемо здрави и да се нико не повреди – поручио је Стојковић. 

Повезане вести

Leave a Comment