Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић – Звезда се пита

Бранко Јовичић с посебним нестрпљењем очекује наставак Звездиних европских изазова. Звездин везиста је због повреде пропустио велики број утакмица јесенас, и посебно је био мотивисан на припремама како би могао да пружи максимум у утакмицама које следе.

— ЦСКА је већ дуги низ година у врху руског и европског фудбала. Сваке године се боре за учешће у Лиги шампиона. Што се тиче нас, изашли смо из припремног периода и спремно дочекујемо ту утакмицу. Могу у своје и у име својих саиграча да кажем да ћемо дати све од себе. Чека нас прави спектакл сутра — рекао је Јовичић.

Бранко Јовичић добро познаје руску екипу, с обзиром на то да је скоро три године провео у Амкару.

— Добро познајем екипу ЦСКА, али наша игра неће зависити ни од мене нити од било ког појединца, већ од свих читавог колектива. Могу да потврдим да међу нама влада одлична атмосфера којој дугујемо све ове резултате, и спремни дочекујемо утакмицу.

Звезда се на Маракани увек пита, и то мишљење дели и Бранко.

— ЦСКА јесте екипа против које ми можемо да играмо, али и даље се ради о одличној екипи, искусној екипи. Међутим, ко год био наш противник, мислим да резултат зависи искључиво од наше игре — јасан је Јовичић.

Повезане вести

Leave a Comment