Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјан – Шансе су нам и даље велике

Чувар мреже Црвене звезде Милан Борјан може да се похвали како у још једној европској утакмици није примио гол.

Међутим, Борјан не жели да „покупи“ све заслуге за то.

— Није било много посла за мене вечерас, али цела екипа је одбрамбено одлично одиграла. И у претходним утакмицама смо показали да као екипа добро функционишемо, тако да ми је драго да немам много посла, ако не рачунамо велики број корнера нашег противника. Али, и ту су момци одлично реаговали. Одиграли смо добру утакмицу, пре свега одбрамбено. Имали смо шансе које нисмо искористили, али ко зна зашто је то добро, можда нам се врати у Москви — резонује Борјан.

Звездин голман сматра да су шансе да се Звезда нађе у четвртфиналу и даље солидне.

— Имамо много добре шансе, имали смо их и пре овог меча. Ми смо екипа која верује у себе и треба сваку утакмицу да верујемо у себе и да покушамо да победимо. Вечерас нисмо имали среће са завршницом. У гостима ћемо тражити своју прилику, показали смо да умемо да играмо на резултат и на страни — рекао је Борјан.

 

Повезане вести

4 comments

шаљив феб 14, 2018 at 12:53

И ЈОШ НЕШТО.УПРАВА ЈЕ МОРАЛА РИЗИКОВАТИ И ДОВЕСТИ ЈОШ ДВОИЦУ ИГРАЧА ДОБРА КАО БЕН ,МИСЛИМ ЗА СРЕДИНУ И ЈЕДАН НА КРИЛНУ ПОЗИЦИЈУ ЈЕР БРЗО ЋЕ И НОВЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ

Reply
шаљив феб 14, 2018 at 12:51

КАД СИ ОНО ИЗАШАО ОД ГОЛА ,МИСЛИО САМ ЗАБИЋЕ НАМ АЛИ ЈЕ ДОБРО ПРОШЛО.ВИТИЊО ЈЕ СТРАШАН ИГРАЧ .ДОБРО ЈЕ ДА ГОЛОВИН НЕ ИГРА АЛИ СВЕЈЕДНО ОПЕТ СУ ФАВОРИТИ .НАМА ТРЕБА ИГРАЧ СРЕДИНЕ ТЕРЕНА КАО ШТО ЈЕ ДЕКО БИО У ПОРТУ .ЗАДРЖАТИ ОБАВЕЗНО ЕКИПУ .ЗНАО САМ ДА КАДА ДОЂЕ РОДИЋ СТОЈКОВИЋ ИМАМО ОДЛИЧНУ ОДБРАНУ .ПОТАЈНО САМ СЕ НАДО И БУДУСКУУ МА КОЛИКО ЈЕ СКУП.У РЕВАНШУ АКО НЕ БУДУ ИМАЛИ СВОЈ ДАН ИМАМО ШАНСЕ САМО ДА БУДУ СВИ ЗДРАВИ А ОНДА СЕ НАДАМ БОРУСИЈИ ИЛИ МИЛАНУ

Reply
Hadži Dragan феб 13, 2018 at 22:03

Ti si naš ludak Borjane. Uh kad ti ispucavaš loptu iz šesnaesterca prođe mi 5 godina života. Samo čekam kad ćeš da se oklizneš. Promeni krampone ludače naš dragi.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 14, 2018 at 11:54

hahha.da…da…i po nekad da pogodi teren..obicno ode u aut..ma dobar je nas boki

Reply

Leave a Comment