Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Имамо чему да се радујемо

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице је рекао да Зевзда има чиме да буде задовољна, али и да се мора поправити реализација.

— Могу да будем задовољан игром у већем делу утакмице. И ми и ЦСКА долазимо на званично такмичење након паузе и припрема, а пријатељске и званичне утакмице се много разликују. Очекивали смо овакав ЦСКА какав смо и видели. Једина разлика је била та што је Вернблум враћен у средину. На крају могу да кажем да је ово тек прво полувреме. Мислим да је ЦСКА и даље фаворит, то је једна озбиљна екипа, али и ми смо пружили коректну партију и имамо чему да се радујемо. Какве су шансе биле пре, такве су и после ове утакмице. Показали смо да можемо да се носимо са свима, никога се не плашимо, али нека буде ЦСКА и даље фаворит за пролаз — рекао је Милојевић.

Звезда има за чиме да жали; по броју прилика за гол била је много успешнија од свог вечерашњег ривала.

— Имали смо неке изгледне прилике, нажалост нисмо успели да их искористимо. Добро је да правимо шансе, у оваквим утакмицама их не може бити много, нарочито када играте против одбране ЦСКА коју чине играчи који заједно имају преко 1.000 утакмица иза себе.  Њихов лидер је Акинфејевом, који се и вечерас показао као лидер. Показао је класу. Ми смо прилике правили и против Зенита, али морамо да поправимо реализацију. Нисам причао са Радоњићем, сигурно да му је криво, била је изгледна прилика. Понављам, добро је да стварамо шансе, лоше је то што их не реализујемо, али можда ће дати кад је најслађе.

Стекао се утисак да је екипа у последњих пола сата утакмице остала без снаге.

— Нисам стекао утисак да средина успорава, ја имам на располагању квалитетне играче. Имам апсолутно поверење у њих, биће то све у реду. Неке грешке нису плод њихових карактеристика.

Ричмонда Боаћија није било у протоколу за ову утакмицу.

— Боаћи осећа бол, разговарали смо са медицинским тимом. Било je доста ризично да обнови повреду, никада нећу стављати здравље играча иза било чега, здравље је најбитније, очекујем да за Москву буде спреман, али видећемо.

На крају, Звездин тренер се захвалио и свима који су дошли на стадион.

— Хвала навијачима још једном, немам сумњу да ће и поред хладноће и у Москви бити 12. играч и надгласати навијаче ЦСКА — рекао је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

Pera феб 15, 2018 at 12:09

Tamo će igrati Boaće a onda Krstičić mora samo njega da gleda na terenu i imaćemo taj gol koji nam treba. Fudbal ne igraju milioni već 11 igrala na terenu. Da vidimo te skupe igrače kad moraju da napadaju a navikli da igraju na kontru. Dakle zaključati odbranu a šansa za gol će sama doći.

Reply
dusan феб 13, 2018 at 21:30

ti si najbolji trener na svetu. sa ovakvim timom izgledati ovoliko ozbiljno to je za svaki respekt

Reply
Hadži Dragan феб 13, 2018 at 22:03

Tako je … Miloje svaka čast.

Reply

Leave a Comment