Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Додић: У добром смо ритму

Одбојкаши Црвене звезде у петак (18 часова) дочекују екипу Јединства из Старе Пазове у оквиру 17. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-бели се налазе у одличној форми. У последњих седам мечева у свим такмичењима остварили су победе и атмосфера у екипи је на завидном нивоу.

Сад смо у добром ритму. У бољем него што смо били у првом делу сезоне. Очекујемо тешку утакмицу као и сваку до сада – изјавио је Лазар Додић, коректор црвено-белих.

Црвена звезда и Јединство у овој сезони одиграли су један меч. Било је то у оквиру 8. кола Суперлиге када је Јединство славило у Старој Пазови са 3:1, по сетовима 25:23, 25:12, 17:25, 25:16.

У Старој Пазови смо доживели пораз од 3:1. Тада смо пружили лошу партију, али мислим да овога пута то неће бити случај. У бољој смо форми, а играмо и на домаћем терену. Верујемо у победу – закључио је Додић.

Утакмица 17. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Јединства игра се у петак 16. фебруара од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Бранисалв Јованчић и Владимир Стојанац.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment