Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши са Пазовом, одбојкашице са Партизаном

У 17. колу БПШ Суперлиге очекује нас дупли програм на Бањици – црвено-бели одбојкаши дочекују Јединство из Старе Пазове, док ће Звездине даме одмерити снаге са Партизаном.

Одбојкаши Црвене звезде против Старопазовчана желе да наставе серију победа и задрже четврту позицију коју деле управо са Јединством, као и са Младим радником, али и да нападну трећу позицију. Ове три екипе имају скор од осам победа и осам пораза и по 26 бодова и чекаће се кикс суботичког Спартака, који има два бода мање, али победу више, тј. скор 9-7 и држи треће место на табели. У првом мечу, у Старој Пазови, Јединство је надиграло наш тим, што ће бити додатни мотив за црвено-беле.

Одбојкашице Партизана после дугог низа година поново играју у најквалитетнијем домаћем такмичењу. Црно-бели су искористили фузију Клека и МД Зрењанина и обезбедиле место међу најбољима. Тренер екипе је бивши члан стручног штаба Визуре Иван Стељић, који је екипу Партизана довео до пет победа уз 11 пораза и 17 освојених бодова. То је тренутно довољно за седмо место на табели, и црно-беле не би требало да стрепе за опстанак. Екипу предводе млада Бугарка Георигејева и Андријана Сејат (примачи сервиса), а у тим се скоро вратила и техничар Јелена Медаревић. Црвено-беле су у првом делу сезоне убедљиво славиле и у овај меч улазе као фаворити.

Надамо се да ће и публика помоћи нашим тимова, црвено-белим одбојкашима да наставе серију победу, а одбојкашицама да се поврате после пораза од ТЕНТ-а. Два кола су само остала до краја регуларног дела шампионата, па сваки тријумф може значити бољу позицију на табели пред плеј-оф.

XVII коло Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије

Црвена звезда – Јединство (СП),

Дворана: УСЦ „Вождовац“, петак, 16. 02. 2018. године, 18h

Црвена звезда – Партизан,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, петак, 16. 02. 2018. године, 20:30h

Повезане вести

Leave a Comment