Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Лајковац домаћин финала Купа Србије у одбојци

Лајковац домаћин финала Купа

Лајковац је домаћин финала Купа Србије у одбојци које ће се одиграти 3.марта. Црвена звезда у обе конкуренције циља трофеј.

Финале 52. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица и финале 53. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша одиграће се у Хали спортова у Лајковцу, у суботу, 3. марта, саопштио је Душан Кесер, директор такмичења ОСС.

Оба меча директно ће преносити РТС 2. У првој утакмици, од 16:00 часова, играће одбојкаши Новог Пазара и Црвене звезде, док ће се од 19:00 часова састати одбојкашице Црвене звезде и Железничара из Лајковца.

На Конкурс за техничког организатора финалних утакмица Купа Србије 2017/2018 пријавили су се Црвена звезда и Железничар из Лајковца. Железничар је понудио боље услове, па ће се први пут у историји финале Купа Србије, у обе конкуренције, одиграти у Лајковцу.

Црвена звезда у конкуренцији одбојкашица је у финалу након четири године, а за трофеј игра за против домаћина, Железничара. Црвено-беле су освојиле 17 трофеја националног Купа.

Одбојкаши су 13 пута подизали трофеј намењен освајачу у Купу Србије, а за 14 пехар играју против актуелног освајача Новог Пазара, који је после пет сетова протекле године у полуфиналу савладао управо црвено-беле.

Идеалан поклон за 73 рођендан Црвене звезде су пехари из Лајковца.

Девојке, момци, срећно!

Повезане вести

Leave a Comment