Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Алимпијевић: Треба нам ова опомена

Алимпијевић: Треба нам ова опомена

Кошаркаши Црвене звезде су након продужетка успели да се пласирају у полуфинале Купа Радивоја Кораћа и наставе одрбрану трофеја.

Црвено-бели су након трилера у нишкој дворани „Чаир“ савладали чачански Борац, доста теже него што се очекивало, а Чачани су имали велику прилику за велико изненађење.

Тренер црвено-белих Душан Алимпијевић сматра да је његовој екипи потребна опомена у виду расплета у четвртфиналном дуелу против Борца.

– Честитам Борцу на сјајној сезони, први су у АБА 2 лиги, други у КЛС. Честитке тренеру Бојићу, као и граду Чачку и клубу Борцу на овој утакмици. Не би било незаслужено да су победили, јер смо ми имали вечерас среће. То би за нас била велика срамота, а за њих потпуно заслужена сензација. У једном моменту је изгледало да су се мало уплашили ове победе, коју су заслужили. Спремајући ову утакмицу, рекао сам да ће нарочито за странце бити тешко кад наиђу на зону. Још је чудније да смо у врху по просеку постигнутих поена у Евролиги, у АБА вероватно први, а онда дођете на утакмицу где вас неко вас пушта да шутнете 37 пута за три поена, а ви не можете да погодите кош.

Нама треба ова опомена, овај шамар, јер смо предалеко отишли са својим размишљањеима. Концентрација се не хвата током утакмице, него пре, током припрема за меч. Драго ми је што Борац на изузетан начин репрезентује КЛС лигу, све најбоље им желим… Имамо дан одмора, много више смо се потрошили него што смо планирали и искористићемо га да се одморимо.

Повезане вести

8 comments

milos rankovic феб 16, 2018 at 00:33

TI PRICAS TRENERU BRUKO JEDNA IGRACE NISI SPREMIO NA ZONU JEDAN CETRI NJIHOV TRENER TE RAZBIO U TAKTICI NIKO DA PREUZME ODGOVORNOST STA CEMO KAD DODJE PLEJ OF ABA LIGE KO CE DA PREUZME BICE PONOVO CIBONA UZAS PET CENTARA I NIKO NESKACE CUTI I UVODI ANTICA DA NAS POVEZE I NA TERENU I KLUPI STA JE SA DOBRICEM NISI GA UVODIO CELO DRUGO POLUVREME ZBOG TE ZONE NEMOZES DA ZAUSTAVIS NJIHOVOG PLEJA NIKAKO BORAC TE PRAVI MAGARCOM NA PIKEN ROLU

Reply
Marko феб 15, 2018 at 23:28

NE ZAJEBAVAJTE SE!

Reply
Josif феб 15, 2018 at 23:26

Квота на Х у моцарту је била 16.Када легну паре за плате заборавиќе се енергетска потрошња и бацања Прље на крају.позз.мкд

Reply
Zeljo Bar феб 16, 2018 at 05:50

Otisao si daleko brale…..

Reply
Josif феб 16, 2018 at 09:47

А што брате?Реци ми нашта су личила промашена бацања прво Дангубиќа једно даби било 71:71 а онда онај Прља прво разбије таблу у другом ни недобаци до коша а у продужетку рутински погаѓа оба.Ајде ми реци!?

Reply
Veteran Sever феб 16, 2018 at 10:47

Jel ti to polazis od sebe? Pa razmsiljas kako bi ti varao, da tako svi rade!!! Covek polazi od sebe kada prica o drugima!

Reply
dusan феб 15, 2018 at 23:25

ne znam da li ti treba ova opomena, ali da si ispao….

Reply
Veteran Sever феб 16, 2018 at 11:23

Kad izgubimo u Evropi, onda krece odmah ona prica: a znate li koliki je njihov budzet… E sta sad reci? Ceo tim Borca zajedno ima manju platu nego pomocni trener Zvezde! I nije ovo nikakva opomena, nego samarcina od koje prvo treba da bridi obraz treneru, a onda i igracima! Ovakve stvari NE SMEJU da se ponove!!!

Reply

Leave a Comment