Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Почиње нова рагби сезона, Звезда жели почетак у великом стилу

Почиње рагби сезона, Суперкуп у недељу

Рагби сезона 2018 почиње у недељу утакмицом Суперкупа Србије између вечитих ривала, који ће одлучивати о трофеју трећи пут узастопно.

Утакмица је на програму од 13 часова на стадиону ФК БАСК код Хиподрома, на Царевој ћуприји. А црвено-бели у нову сезону улазе са великим амбицијама.

Црвена звезда је ангажовала новог тренера, Аустралијанца Трева Смита, а велико интересовање изазвало је и прво појачање – Американац Монте Гадис, са веома интересантном причом.

Уз Гадиса Звезда је екипу освежила са новим-старим појачањем, повратником Џеком О’Брајаном, који је већ наступао за црвено-беле а стиже из француског Расинг Салона. О’Брајан је поникао у клубу South Sydney Rabbitohs, чији је фанатични навијач и већински власник чувени глумасц Расел Кроу.

Њему се придружио и Сем Харон, шкотски репрезентативац који долази из екипе Mittigagong Lions из Аустралије. Можда и највеће појачање је репрезентативац Србије Стефан Недељковић из Дорћола, троструки најбољи играч Србије у рагби лига лиги. Александар Ђорђевић капитен рагби 15 екипе Црвене звезде такође ће у новој сезони играти за рагби 13 екипу.

Екипу је напустио Милош Чалић и појачао екипу Вилнева, која наступа у најелитнијем такмичењу Француске. Њему ће друштво правити репрезентативац Србије Владица Николић, а обојица ће се у мају вратити у Црвену звезду.

Црвена звезда у новој сезони брани титулу шампиона Србије, а амбиције су освајање свих трофеја, почев од Суперкупа Србије, преко Балкан Супер лиге, Купа и Првенства Србије.

Једна од лепих новина је свакако и информација да ће и новој сезони све утакмице на којима је РЛК Црвена звезда домаћин бити уживо емитоване на YouTube каналу у HD резолуцији. Почев од меча у недељу који ће бити у 4K резолуцији.

Како се најављује из клуба „биће ово најузбудљивија сезона за све у Црвеној звезди након великих улагања и истицања великих амбиција ка професионализацији клуба„, а у прилог томе иде и први корак који је већ направљен тако што су се најбољи играчи први пут везали уговорима за клуб.

Очекујте још лепих вести и нова велика појачања у најскорије време.

Недеља 13:00 часова, стадион ФК БАСК код Хиподрома, Суперкуп Србије у рагбију.

Повезане вести

1 comment

Gogi феб 18, 2018 at 16:34

Oshurili smo crnu sektu 42:26 Super Kup je nas!

Reply

Leave a Comment