Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: Циљ је испуњен

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан победом оствареном на суперлигашкој премијери Црвене звезде у 2018. години.

Јавор се данас представио у лепом светлу. Увек су ове прве утакмице након пауза тешке јер нисмо у такмичарском ритму још увек, тек смо изашли из припрема. Фебруар је месец, услови су били супер какви умеју да буду у фебруару. Победили смо, неке ствари нам се понављају, али потребно је време како би се испшравиле, и ја ћу бити стрпљив. Данас нам је био циљ да разиграмо и неке друге играче који су у екипи, сви они заслужују да играју. Имамо велики ростер и јако сам задовољан играчима који су ми на располагању.

Бен је данас пропустио неколико добрих прилика да постигне први гол за Црвену звезду.

Бен је „поливалентан“ играч, може да одговори одлично на четири позиције и у зависности од тактике користићемо га на више места. Недостајао му је гол данас, али немојте заборавити да му је ово друга утакмица, дуго није играо у Олимпијакосу и биће му потребно мало времена да уђе у голгетерску форму.

Милојевић је рекао да је Аџић имао нешто јачи грч, док за Боаћија још увек не може ништа конкретније да каже.

Посебно признање заслужио је и Ненад Милијаш који је данашњим наступом оборио рекорд Дејана Миловановића и сада је играч са највећим бројем наступа након 1991. године.

Честитам Микију, заиста, драго ми је што га имам у тиму. Он је прави лидер, вођа. То је прелеп, феноменалан јубилеј. Нисам знао, драго ми је што то чујем од вас. 232 утакмице? Поправиће он то још — рекао је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment