Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш – Част је бити део Звездине историје

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш наставља да пише историју у свом вољеном клубу. Када је у 60. минуту меча са Јавором ушао на терен забележио је 232. наступ у црвено-белом дресу и тиме постао играч са највише мечева за Црвену звезду од 1991. године.

– Знао сам на припремама да ће ми први меч који одиграм обележити овај заиста велики јубилеј. За мене ово представља велику ствар, мало играча је у ово новије време оставило такав траг у Звезди. Раније фудбалери нису могли да оду у иностранство док не напуне 28. година, а чак и тада су изузетно цењени били они који су успели да дођу до овликог броја утакмица. Битна ствар за мене, најлепше је играти у свом граду и у свом клубу који волиш – рекао је Милијаш.

У Црвену звезду први пут стигао је 2006. године и од тада јој се капитен Милијаш увек враћа.

– Посебно ми импонује што се моје име највише везује за Црвену звезду, поред свега што сам урадио у својој каријери. Ово ми је друга кућа, заиста сам дуго део Звезде, познајем све људе и овде се осећам најпријатније. Волео бих због клуба да се у бућности неки играч упише у историју са још више наступа од мене јер ће то значити да Црвена звезда расте, да ће моћи да задржи играче, а и сигурно ће онда бити и резултата – поручио је Милијаш.

И шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић честитао је нашем капитену на овом лепом јубијелу и великом успеху.

– Честитам Микију, заиста, драго ми је што га имам у тиму. То је прелеп јубилеј, срећан сам што ће такав податак остати забележен. Одиграти 232 утакмице за вољени клуб је огромна ствар, а сигуран сам да ће он тај скор још поправити – рекао је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan феб 18, 2018 at 16:19

Čestitke Miki,živeo nam 100 godina. Sad gledam grobarska bagra uz pomoć Lučanaca dođe do tri boda.Em su namerno isključeni,još daju namerno sebi i autogol.Ma niko nije lud,go.na Lučanska,uvek bili za grobare,prvi Neško.

Reply
Suhoj37 феб 18, 2018 at 17:30

Slažem se…to ne bi ni Spilberg mogao da režira. Ovo danas je bila neviđena bruka.

Reply

Leave a Comment