Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши сложни – главу горе

Зваздини фудбалери погнуте главе напустили су стадион ЦСКА, али могу да буду поносни на све оно што су урадили у досадашњем делу сезоне у Европи.

– Била је тешка утакмица, дошли смо у Москву по победу, али нажалост нисмо постигли гол. Имали смо много шанси, али на овом нивоу фудбала уколико их не искористите противник ће то казнити. Сви смо јако емотивно доживели ову утакмицу, веровали смо у себе и имали смо шансе. Сада морамо да гледамо у будућност, да се припремамо за наредне утакмице и да размисљамо само о њима – рекао је Бен.

Наша екипа фокусираће се на наредни меч који је очекује у Суперлиги.

– Јако теска утакмица за нас, када не дате гол не можете ни да прођете. Имао сам одличну шансу, али сада ништа не могу да променим. Мислим да је успех што смо стигли до шеснаестине финала, мада нисмо хтели се да задовољимо овим. Окрећемо се домаћем првенству – испричао је Пешић.

Наш голман Милан Борјан истакао је да ће се његова екипа потрудити да са својим навијачима на крају сезоне славе дуплу круну.

– Одиграли смо добру утакмицу, изузетно сам поносан на своју екипу јер смо направили нешто заиста велико, нешто што везди није пошло за руком више од 25 година. Наравно да постоји жал што смо изгубили, али у оба меча показали смо да смо велики тим и да је Звезди место у Лиги Европе или Лиги шампиона сваке године. Ова сезона је само корак унапред. Морамо да наставимо овако, сада се окрећемо домаћем шампионату и Купу, треба да освојимо дуплу круну, да уђемо у Лигу шампиона следеће године и да сви наши навијачи буду поносни на нас – поручио је Борјан.

Повезане вести

1 comment

Црни Грга из Мокрога Луга феб 22, 2018 at 14:12

Звезда је несрећно примила гол у последњим секундима и то након играња руком играча ЦСКА. И то је јасно, али непроменљиво.
И уместо да Милојевић друго полувреме заигра на све или ништа /јер нема шта да изгуби/, он врши прве изене десетак минута пре краја. Милојевић је несумњиво добар тренер, али се ипак понео зихерашки и кукавички.

Reply

Leave a Comment