Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездини јуниори убедљиви против вршњака из Умана Рејера

Јуниори Црвене звезде мтс савладали су у 2. колу Adidas Next Generation турнира ’’Марко Ивковић’’ екипу Умана Рејер из Венеције. Црвено-бели су до друге победе у групи А стигли резултатом 86:50 (26:15, 22:12, 15:11, 23:12).

Јуниори Црвене звезде мтс остварили су и другу победу у групи А Adidas Next Generation турнира ’’Марко Ивковић’’. После победе на отварању турнира против Сарајево Спарса, црвено-бели јуниори били су још убедљивији против вршњака из екипе Умана Рејер – 86:50.

Изабраници Бојана Ђерића поновили су агресивну игру у одбрани из претходне утакмице и након свега два минута повели 9:0. Осам од тих девет поена дао је капитен екипе Зоран Пауновић који је најавио брилијантну партију.

Потпуна контрола дешавања на паркету и сигурност која је долазила из одбране обележили су целу партију црвено-белих. Ипак, озбиљан приступ није изостао током читавих 40 минута утакмице, а тренер Ђерић је честим ротацијама играча задржавао свежину у тиму која је изузетно битна у оваквом систему такмичења.

Без већих проблема, Звезда је одржавала рано стечену двоцифрену предност која је расла и до плус 36. Том разликом се и завршио меч који је обележио Зоран Пауновић. Капитен црвено-белих јуниора је на паркету провео тек нешто више од 19 минута и за то време забележио 28 поена уз пет скокова и три украдене лопте, односно индексом корисности 34.

За пролаз у финале, јуниори Црвене звезде ће се борити са екипом Анадолу Ефеса. Тај меч заказан је за суботу од 18 часова у дворани ФМП-а у Железнику.

Црвена звезда мтс – Умана Рејер Венеција 86:50 (26:15, 22:12, 15:11, 23:12)

Црвена звезда мтс: Исаиловић 2, Станковић 1, Јовановић 2, Поповић, Манојловић, Лакић 4 (5ск), Васић, Пауновић 28 (5ск, 3ул), Радаковић 7, Томашевић 17, Ћојбашић 7 (6ск), Живановић 18.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment