Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лешњак: Ослабљени, али одлучни

Тренер омладинске селекције Црвене звезде Милан Лешњак одрадио је са фудбалерима зимске припреме и приводи крају своје замисли пред почетак пролећног дела сезоне у лиги за омладинце.

Пролећни део сезоне почеће 10. марта, а Црвену звезду очекује најтежи изазов — гостовање другопласираном Бродарцу који заостаје четири бода.

Тренер Звездиних омладинаца истиче да се нада најбољем, али да приотитет Омладинске школе јесте пре свега стварање играча.

Јесенас смо играли добро и заслужено освојили јесењу титулу. Потрудићемо се да наставимо у том ритму, али треба рећи да смо изгубили гро играча који су чинили костур екипе, а који ће на пролеће играти сениорски фудбал у Графичару и без њих ће нам бити неупоредиво теже. Основа екипе сада су нам играчи 2000. годиште. Покушаћемо да одиграмо што бољу полусезону, али биће тешко. Имамо играче који јесенас нису били у првом плану. Они су талентовани, да нису не би ни били у Звезди. Сада ће добити прилику у другом делу да се докажу, али проблем може да буде време, јер биће им потребно време да се уклопе. Видећемо и каквог су менталног склопа. Надам се најбољем и потрудићемо се да будемо на нивоу. Драго ми је да је део играча отишао у Графичар, то показује да смо добро радили и да смо испунили један од најважнијих циљева, а то је стварање играча за први тим — рекао је Лешњак.

Десетодневне припреме су протекле у радној атмосфери, али биће потребно још времена да се коцкице сложе.

Имали смо на припремама мали фонд играча, само њих 16. Десет дана су трајале припреме и првих седам дана нас је време служило и било је одлично. Последња три дана нам је био снег тако да нисмо могли до краја да спроведемо баш све што смо планирали. Момци су радили доста добро, играли смо једну утакмицу против Настохемије, екипе из Бугарске, и било је 1:1. Учинићемо све да пружимо добре партије овог пролећа и да пре свега додатно напредујемо како екипа, тако и индивидуално — закључио је Милан Лешњак.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan мар 2, 2018 at 17:54

Hajde Milane,gledao sam jesenas dosta utakmica,igrao se lep fudbal,želim ti da sa ekipom i na proleće nastavite tako.

Reply

Leave a Comment