Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Настављамо поход ка титули

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 26. кола Суперлиге Србије гостују новосадској Војводини. Меч се игра од 18 часова.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред сутрашњу утакмицу.

– Настављамо низ утакмица са екипама из горњег дела табеле. Војводина је увек изазов, знамо да је поред Звезде и Партизана клуб који је увек у врху домаћег шампионата. Где год да играмо утакмица са Војводином је дерби. Можда су у претходном периоду Новосађани имали неке турбуленције у јесењем делу шампионата, али су се консолидовали са доласком доста нових играча и новог тренера и направили су препознатљиву игру. Новосађани су увек волели да њихов клуб игра леп фудбал, и данас је тако и то нам даје за право да очекујемо добру утакмицу. Прошло је лоше време и очекујем пун стадион и одличну подршку. Не треба да нас завара тренутна позиција Војводине на табели јер сигурно заслужују бољи пласман. Без обзира на све очекујем да ћемо се сусрести у плеј-офу – рекао је Милојевић.

Звездин стратег ће после данашњег тренинга одлучити који играчи ће изаћи на терен у Новом Саду.

– Екипа која истрчи на терен је она за коју смо се мој стручни штаб и ја одлучили за ту утакмицу. Ако ме питате колико имам најбољих играча мој одговор је 24.

Наше играче у наредном периоду очекује густ распоред утакмица.

– Навикли смо да играмо на свака три дана, моји играчи су свесни тога и знају да нам је свака утакмица пођеднако битна. Серија од Спартака се састоји од мечева са изузетно јаким противницима. У овом тренутку смо фокусирани само на прву наредну утакмицу, радимо најбоље за нас и припремаћемо се меч по меч. Улазимо у циљну равнину првенства и свесни смо да нам је сваки бод важан – поручио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment