Ближи се првенствена пауза током које ће различите репрезентативне селекције играти своје утакмице. Међу фудбалерима који су позвани да се прикључе репрезентацији налазе се и Звездини играчи.

Свакако највећа вест јесте да је позив селектора „А“ репрезентације Младен Крстајић у свој списак уврстио и штопера Црвене звезде Вујадина Савића. Он ће се ставити на располагање за пријатељске утакмице против Марока (Торино, 23. март) и Нигерије (Лондон, 27. март). Упркос повреди коју је Савић задобио на првенственој утакмици против Напретка, његов одлазак у „А“ селекцију Србије није доведен у питање.

Позив за наступе у младој репрезентацији добила су четворица фудбалера: Урош Рачић, Немања Радоњић, Лука Аџић и Лука Илић.

Позив из Канаде и овога пута добио је Милан Борјан, који ће покушати да помогне својој репрезентацији да тријумфује у пријатељској утакмици са Новим Зеландом.

Филип Стојковић ће се придружити репрезентацији Црне Горе која ће одиграти две утакмице, против Кипра и против селекције Турске.

За репрезентацију Коморских острва и овога пута наступиће Ел Фарду Бен.

И омладинска репрезентација Србије имаће представнике из Црвене звезде. Ранко Јокић, Вељко Николић, Југ Станојев и Дејан Јовељић ставиће се на располагање селектору Милошу Велебиту пред одлучујуће утакмице квалификација за Европско првенство које ће се одржати у Финској.

Свим нашим репрезентативцима желимо што успешније наступе за своје селекције!

Коментари

avatar
  Subscribe  
Обавести ме о