Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРепрезентацијаФудбал

Сви Звездини репрезентативци

Ближи се првенствена пауза током које ће различите репрезентативне селекције играти своје утакмице. Међу фудбалерима који су позвани да се прикључе репрезентацији налазе се и Звездини играчи.

Свакако највећа вест јесте да је позив селектора „А“ репрезентације Младен Крстајић у свој списак уврстио и штопера Црвене звезде Вујадина Савића. Он ће се ставити на располагање за пријатељске утакмице против Марока (Торино, 23. март) и Нигерије (Лондон, 27. март). Упркос повреди коју је Савић задобио на првенственој утакмици против Напретка, његов одлазак у „А“ селекцију Србије није доведен у питање.

Позив за наступе у младој репрезентацији добила су четворица фудбалера: Урош Рачић, Немања Радоњић, Лука Аџић и Лука Илић.

Позив из Канаде и овога пута добио је Милан Борјан, који ће покушати да помогне својој репрезентацији да тријумфује у пријатељској утакмици са Новим Зеландом.

Филип Стојковић ће се придружити репрезентацији Црне Горе која ће одиграти две утакмице, против Кипра и против селекције Турске.

За репрезентацију Коморских острва и овога пута наступиће Ел Фарду Бен.

И омладинска репрезентација Србије имаће представнике из Црвене звезде. Ранко Јокић, Вељко Николић, Југ Станојев и Дејан Јовељић ставиће се на располагање селектору Милошу Велебиту пред одлучујуће утакмице квалификација за Европско првенство које ће се одржати у Финској.

Свим нашим репрезентативцима желимо што успешније наступе за своје селекције!

Повезане вести

Leave a Comment