Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеКуп СрбијеНајновијеФудбал

Милојевић пред четвртфинале Купа

У среду, 14. марта, биће настављено такмичење у Купу Србије. Црвена звезда ће у четвртфиналу гостовати екипи Мачве.

Утакмица је на програму од 15:30, а шеф стручног штаба Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред новинарима.

— Чека нас утакмица коју играмо са Мачвом у Шапцу, у правом спортском граду. Мачва се налази тамо где припада, у самом врху српског фудбала. Нису мењали „ростер“, старији су за шест месеци у Суперлиги, играју јако добро, са врло добрим тренером господином Анчићем. Екипа коју веома поштујемо. Ово је само прва од две утакмице које ћемо играти у Шапцу наредних дана, не бих да понављам шта су наши циљеви. Очекујем подршку навијача који ће нам бити ветар у леђа и носити нас током целе утакмице. Игра се само једна утакмица, Куп је тбог тога тешко такмичење. Не знам да ли ће Мачва играти другачије сутра у односу на недељу, али познавајући их мислим да ће размишљати о првој наредној. Ми такође размишљамо само о сутрашњој утакмици – рекао је Милојевић.

Наш тренер верује да су сви из претходних утакмица извукли неке поуке.

— Ове недеље играмо практично на два фронта, у купу и Суперлиги. Не бих имао шта посебно да додам у односу на конференцију после меча са Напретком. Такве ствари се дешавају и у фудбалу и у животу. Причали смо, момци су паметни и верујем да ће се резултати видети већ у следећој уткамици. Можда је и утакмица против ЦСКА имала утицаја на одређени пад у игри. Ми смо у Москви имали две стопостотне шансе и нисмо дали гол, а да јесмо, можда би сада све било другачије.  Не мислим да су нападачи заборавили да дају гол. Десило нам се да примимо два гола из две шансе и то у последњим минутима. Радићемо на томе, увек морате да радите. Све екипе у другом делу су много јаче него екипе у првом делу. Ово је циљна равнина, први део првенства вам је као прво полувреме, можете да утичете на нешто, други део првенства је пешчаник који се окреће и време истиче.

Тренер Црвене Зведе после данашњег тренинга имаће јаснију слику о кадровској ситуацији.

— Истина јесте да у првом делу нисмо имали оволико кадровских проблема. Углавном сам имао цео тим на располагању. Сада постоје проблеми са повредама, а опет, то је тако, морамо са тим да се носимо. За Савића ћемо данас добити дијагнозу, као и за Бена, нећемо ризиковати са њима. За Доналда сте добили званично саопштење. Понављам, нећемо ризиковати, битно ми је да су сви добри и здрави, тада сам најсрећнији — закључио је тренер Милојевић.

Повезане вести

2 comments

nesadelijans мар 13, 2018 at 15:47

stavi racica milijasa pesica ispadamo 100%

Reply
josif мар 14, 2018 at 08:20

Pa brate realno i bolje nemamo,nazalost je Milijas jedini koji zna da doda loptu sve ostalo kilavo,mucenje je gledati onog Radonjica koji nema ni pas ni centarsut ni zavrsnicu,ono protiv CSKA kuci moze samo on promasiti,o Milicu i Racicu a tek Pesicu sta reci.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment