Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одржан скуп повереника Сектора за чланство

Први овогодишњи састанак повереника ФК Црвена звезда одржан је у недељу, 11.03.2018. године, у просторијама Медија центра. Присуствовао је велики број повереника из Србије и Републике Српске, као и нови људи који воде овај Сектор у клубу Андрија Рафаиловић и Горан Вранеш.

Сваки повереник је изнео своје виђење активности, нових идеја, захтева али и проблема са којима се суочавају на терену. Договорени су правци развоја чланства, као и да се рад на ширењу црвено-беле породице додатно активира и кроз културно-спортске манифестације широм Србије и региона. Нови начини комуникације преко друштвених мрежа, првенствено за млађе генерације, као и друге погодности кроз разне попусте и бенефите преко чланске карте, имају за циљ омасовљавање чланства и ширење здравог начина живота у свим узрастима.

Сектор за чланство има максималну подршку челних људи нашег клуба. Формирање новог Сектора за чланство крајем прошле године прати и израда новог Правилника о повереницима, са јасно дефинисаним смерницама у раду утемељеним у Статуту клуба , као и осталим званичним клупским актима. За правно усклађивање свих докумената задужење је преузела координатор повереника Лела Ресимић.

Повереници ФК Црвена звезда су на састанку јединствено подржали председника Скупштине Светозара Мијаиловића и све предлоге Управног одбора ФК Црвена звезда у циљу суспендовања одлука ФСС, које су супротне Уставу Републике Србије и  међународно прихваћеном праву на јавну реч и критику.

Након састанка сви повереници су присуствовали свечаном отварању терена Омладинске школе и на лицу места се уверили у убрзани развој клупске инфраструктуре где су уз велика улагања тренажни услови доведени на ниво озбиљних европских екипа, где нам је и место.

Повезане вести

Leave a Comment