Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети убедљиви и ефикасни

Кадети Црвене звезде савладали су крагујевачки Аполон 4 резултатом 6:1 у мечу 19. кола Кадетске лиге Србије.

Стадион: Терен омладинске школе ФК Црвена звезда
Гледалаца: 200 (150)
Судија: Богдан Џаковић
Стрелци: Великић у 32, Купусовић у 52, 57 и 89, Бурмаз у 59. и Савић у 75. минуту за Црвену звезду; Димитријевић у 7. минуту за Аполон 4
Жути Картони: Аџибаба (Црвена звезда); Симовић (Аполон 4)

Црвена звезда: Крстовић, Јанкулов (од 73′ Милисављевић), Стајић (од 30′ Пуповић), Ајдиновић, Савић, Миликић, Великић, Аџибаба, Купусовић, Јочић (од 73′ Ковач), Бурмаз (од 69′ Дедијер (од 79′ Пиплица)).

Аполон 4: Лешњак (од 79′ Самчовић), Леповић, Стефановић, Шапић (од 57′ Милошевић), Максимовић, Кочановић, Димитријевић (од 33′ Савић), Лакићевић, Симовић, Кизић (од 72′ Јосифовић), Јанићијевић (од 65′ Микићевић).

Гости из Крагујевца су повели већ у седмом минуту, када је Димитријевић савладао голмана Крстовића. Црвено-бели су до полувремена успели да дођу до изједначења ефектним голом Великића, који је искористио асистенцију Јочића.

Звезда је у другом делу игре у потпуности надиграла противника. Јочић је у 52. минуту упутио савршен пас за Купусовића, који је довео наш тим у вођство. Од тог тренутка су изабраници Николе Пуаче преузели потпуну контролу над утакмицом. Пет минута после првог, Купусовић је постигао и свој други гол, после додавања Ајдиновића. Само два минута касније у стрелце се уписао и Бурмаз, који је тако дошао до 20. гола у сезони. Капитен Црвене звезде Никола Савић је у 75. минуту искористио несигурну реакцију голмана Аполона и повећао на 5:1. Коначних 6:1 поставио је веома расположени Купусовић у 89. минуту, када је из слободног ударца послао лопту у горњи десни угао и тако дошао до „хет-трика“.

Звездини кадети су победом против Аполона сачували прво место на тебели Кадетске лиге Србије.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan мар 18, 2018 at 20:47

Njegoš Kupusović strašan igrač, igra kadeta fenomenalna, Kragujevčani uopšte nisu bili slab protivnik.

Reply

Leave a Comment