Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: Добра реакција играча

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић истакао је после утакмице у Шапцу и Звездине победе да је задовољан карактером који је екипа показала.

Ни данас услови за игру нису били идеални, али Звезда је успела да дође до тријумфа.

Играли смо у три дана две утакмице са Мачвом, ништа не бих могао да додам за разлику од претходне када смо испали из Купа. Захвалио бих се превасходно фудбалском клубу Мачва и мом великом пријатељу Аники и његовом стручном штабу, заједно са господином Стојановићем. Мислим да је ово њихов печат, није пријатно играти у Шапцу, то је дисципинована екипа. Испали смо из Купа и остало нам је првенство, моји играчи су били свесни тога. Направили смо анализу утакмице, мислим да је данас доста тога штимало — констатовао је Милојевић.

Звездин стратег се нада да ће се током паузе која следи опоравити сви повређени играчи.

Услови ни данас нису били идеални, али драго ми је да су играчи данас показали карактер, жељу и хтење, а посебно ми је драго и што су наши навијачи дошли у великом броју и пружили велику енергију. Идемо даље, данас смо имали само 18 играча на располагању, надам се да ће се остали опорављати током ове паузе. Мачви желим све најбоље у наставку првенства — рекао је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

josif мар 19, 2018 at 08:15

Borjan-Stojkovic,Savic,LeTalek,Rodic-Donald,Jovicic,Adzic,Srnic,Radonjic-Ben izgleda nekako pristojno,neka Pesic oladi malo.Pozz.MKD

Reply
Pera мар 19, 2018 at 06:50

A sada hrabrost. Pošto Krstičić završava sezonu po informacijama posle utakmice. Adžića na pakera do kraja sezone a ne Ilića i Ben na poziciji centarfora, možda Joveljiću šansa jer Pešić ne igra ništa, nema ga na terenu od CSKA. Milijaš je prespor i neko drugo vreme da bi mogao da pravi napadačke akcije. Srnić kao druga polutka a Milić i Radonjić po boku. Mora tako ako hoćemo da igramo ozbiljnije od ovih utakmica protiv Mačve.

Reply

Leave a Comment