Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Продаја карата за Реал од среде

Продаја карата за Реал

Продаја карата за утакмицу 29. кола Евролиге против Реала из Мадрида, која се игра у петак у Београду, почиње у среду у свим пословницама Евентима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс у петак од 19 часова дочекују екипу Реала из Мадрида у утакмици 29. кола Евролиге.

Дуел са вишеструким прваком Европе и овогодишњим кандидатом за пласман на Ф4 управо у Београду, представља и последњу „домаћу” утакмицу за црвено-беле ове сезоне.

Меч са „краљевским клубом” биће још један велики тест за црвено-беле, и права прилика да се против једне од најјачих европских екипа ухвати залет и прави ритам, пред врло важну утакмицу у АБА лиги јтд против Морнара. Такође и прилику да публика у дворани поздрави некадашњег центра црвено-белих Огњена Кузмића, али и Луку Дончића великог и нескривеног навијача црвено-белих.

Продаја карата за меч 29. кола почиње у среду од 10 часова у свим пословницама Евентима:

ТРИБИНА А – 1000
ТРИБИНА Б – 1000
ТРИБИНА Ц – 1000
ТРИБИНА Д – 1000
ПАРТЕР Б – 1600
ПАРТЕР 4 – 1600
ПЛАВА ЛОЖА – 3000
БЕЛА ЛОЖА – 2500
ЛОЖА – 3500
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1 – 8000
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2 – 6000
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 3 – 4000
ПОЧАСНО МЕСТО 1 – 15000
ПОЧАСНО МЕСТО 2 – 10000

Капије дворане биће отворене у 17 часова, утакмица Црвена звезда мтс – Реал Мадрид почиње у четвртак у 19 часова.

Повезане вести

4 comments

temaklasica мар 28, 2018 at 14:53

Jos uvek nije kasno da se primeni sok terapija tj.promena trenera,i da se spasi sezona ili bar pokusa.Ovo u ponedeljak nije vise plej-of mec,vec klasicna kup utakmica/ili-ili/,a videli smo kako se nas nesretni trener „snalazi“ u takvim utakmicama.Mislim da cak ni cuveni „faktor Pionir“ ne moze pomoci koliko je on u stanju da se pogubi.A i da uspe da prodje Mornare i eventualno finale,u kojem definitivno ne bi bili favoriti bez obzira na prednost domaceg terena,da li mozete da zamislite sledecu sezonu sa njim na klupi i na sta bi to licilo.Ako ode Rocesti mi ni protiv ovakvih grobara nismo favoriti u KLS-u,ako to izgubimo gubimo i sponzore i ugled.Dakle nesagledive su dugorocne i kratkorocne posledice zadrazavanja sadasnjeg trenera na klupi u najvaznijem delu sezone.Nece na hteti ni cuvena sreca,ona prati hrabre,a mi sa alibi trenerom i njegovim alibi izgovorima to definitivno nismo.G-dine predsednice nece biti kasno ni u petak,uradite ono sto se mora uraditi!

Reply
Loki мар 28, 2018 at 11:34

Docekujemo Real u ekstra truloj atmosferi! Umesto da se tresu Arena ili „Pionir“, ovaj put ce se verovatnu cuti skripa patika u avetinjskoj atmosferi…Uzas! Blizi se finis sezone, a mi nikad gori! I za sve su krivi dr.mr Covic i njegov mezimac iz Vreoca Alimpijevic. Nas predsednik Covic koji je stvarno podigao klub, ove sezone nam se bukvalno plazi i pljuje nas u lice, svojim inatom, cinizmom i tvrdoglavoscu od koje najvise stete ima klub! Ako se predsednik umorio i resio da digne ruke od Zvezde, trebao je kao svi poslovni i posteni ljudi da pripremi sto bezbolniji transfer rukovodjenja kluba u ruke novih predsednika… A ne da letos dovodi skart igrace i penzionere, a da pojacava Grobare i stvara im predispozicije za izlazak iz krize. Pokloniti najvecem(pa i najomrazenijem) rivalu, bez dinara nadoknade, Aranitovica, MVP evrolige za juniore 2014.(ispred Luke Doncica!!) i „novog Bodirogu“, kako ga je i sam nazivao dr.mr. Covic i prepustanjem grobarima Vilijams Goca koji je 11 godina mladji od Rocestija i koji po procenama strucnjaka ima jos mnogo prostora za napredak, a dovoditi Radicevica i Enisa…sve je to katastrofalno i neoprostivo!!!! Umesto toga, Covic trabunjao neke nebuloze, kako Vilijams Goc“ po nekim njegovim saznanjima „nije dobar covek“(!!??), je li, te zbog toga nije doveden u Zvezdu, a taj Goc je od cene 180.000e u spetembru, dosao do cene od 400.000e u martu po Transfer marketu, iako Partizna takoreci nigde nije igrao u Evropi!!!! Vec sada je za 80.000e skuplji od Rocestija(puno je mladji, cvrsci je, naucio da igra odbranu)!!! Za Aranitovica je u julu 2017. mr.dr. pricao „ma kakav prelazak u Partizan, Aleksandar je okosnica buduce Zvezde“, pa onda „mozda i moze Aranitovic u Partizan, ako oni daju nama Marinkovica“ i na kraju 21-godisnji klinac ode za dzabe u Partizan, da bi tamo, i na moje zaprepascenje, od nedavno postao kljucni grobarski igrac u odbrani(!!?), a napadacki je Kobi Brajant za Lazica, Dangubica, Davidovca i ostale Dobrice!!! Kao takav, Aranitovic, je istisnuo iz prve petorke Andrica i cak Marinkovica koji je kapiten i draftovan NBA igrac!!!
Kola su jos od finala Kupa krenula nizbrdo, a nema nikog da povuce rucnu! Selo gori, a predsednik se ceslja! Quo Vadis, Covicu?

Reply
Pera мар 27, 2018 at 17:10

Ovo bi za tim trebala da je revijalna utakmica bez trošenja igrača a ona sa Baranima cilj. Dakle gospodo sve treba učiniti da se svež i oran tim suprostavi Mornaru a ne da se igrači dokazuju Realu u koji niko od njih neće prismrdeti a da onda posle borbe sa njima odigramo kao devojčice sa Baranima kao što znamo tokom sezone Evro liga svim silama a ABA liga rekreativno.

Reply
Veteran Sever мар 28, 2018 at 11:46

Dobri druze Pero… u Evroligi NEMA revijalnih utakmica! To je EVROLIGA! Ozbiljno i najelitnije takmicenje u evropskoj kosarci! Tim koji unapred izadje sa „spustenim gacama“ i unapred pristaje da pred svojom publikom bude zgazen i da tako rasprodaje ugled – ne zasluzuje ni da igra Evroligu!!! Bez obzira sto ima utakmicu sezone u domacem takmicenju(apsolutno postujem vaznost trece utakmice protiv Mornara), jer Evroliga je zamisljena kao skup najkvalitetnijih ekipa Evrope, a ne da u njoj igraju neki polu-timovi koji ce protiv Reala iz Madrida da uvezbavaju taktiku za vaznu utakmicu protiv „harlemovaca“ iz Bara from Crne Gore! Boze, sta smo mi doziveli…

Reply

Leave a Comment